上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
3.1k  75.9k

引用:
原帖由 kaapstad 於 2011-11-26 02:11 AM 發表 查看引用來源

可能真係胃痛呢?坐左4粒鍾佢想走仲洗乜揾借口呢!
所以咪話要走就走,可須搵藉口呢...

引用:
原帖由 失望之星 於 2011-11-26 02:12 AM 發表 查看引用來源

老毛政治,銀子出樽鹽:smile_34:
要留人,先要露毛!!!:smile_38:

同埋條魚果件三粒鍾走左,你吾見阿X入黎果時問左幾次做咩有條女走左咩?
阿X都驚你地有乜野要投訴架

另外我都好怕吹上房果d....坐咗陣就吹上....
答佢唔上又黑面,一係就要走...頂:smile_22:

引用:
原帖由 gihelloqueen 於 2011-11-26 02:19 AM 發表 查看引用來源
另外我都好怕吹上房果d....坐咗陣就吹上....
答佢唔上又黑面,一係就要走...頂:smile_22:
咁起碼上次都無:smile_o01:

引用:
原帖由 kaapstad 於 2011-11-26 02:17 AM 發表 查看引用來源
同埋條魚果件三粒鍾走左,你吾見阿X入黎果時問左幾次做咩有條女走左咩?
阿X都驚你地有乜野要投訴架
冇留意阿x問喎....連佢走我都冇察覺...:smile_42:
實在至少坐幾耐先係路呀....三個小時...有咁耐咩佢坐到....:smile_41:

引用:
原帖由 kaapstad 於 2011-11-26 02:21 AM 發表 查看引用來源

咁起碼上次都無:smile_o01:
上次好似冇....可能佢唔想上我呢....:smile_13:
不過上上次happy吧吹問咗我三次....
叫佢同我玩又唔肯.....頂:smile_22:

引用:
原帖由 gihelloqueen 於 2011-11-26 02:23 AM 發表 查看引用來源

冇留意阿x問喎....連佢走我都冇察覺...:smile_42:
實在至少坐幾耐先係路呀....三個小時...有咁耐咩佢坐到....:smile_41:
通常3粒鍾,XX吧果次X月都有講呀
阿x成日都又出又入啦,佢果個位乜都要管

不過阿魚條女睇睇吓又幾樣好喎...似歌手阿k...

引用:
原帖由 gihelloqueen 於 2011-11-26 02:26 AM 發表 查看引用來源

上次好似冇....可能佢唔想上我呢....:smile_13:
不過上上次happy吧吹問咗我三次....
叫佢同我玩又唔肯.....頂:smile_22:
咁又真係無留意,吾怪得你話未飲夠

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆