上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  66.2k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-18 11:15 AM 發表 查看引用來源

我經常搵佢只因為佢可以滿足我的性慾~但感覺上還是bb最好  
點解你的性慾會咁強架? :smile_41:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-18 11:05 AM 發表 查看引用來源

龍e....你隻蠔走左:smile_14:
係呀~依家淨番乳牛同bb咋~底褲星期六話我知身體支持吾住~吾做喇:')

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-10-18 11:09 發表 查看引用來源

是事實..

如果是一生一世的..就是福份..
點为之一生一世,有人尋尋覓覓結過兩三次婚,等到五六十歲先遇到个所为真爱,過埋个二三十年,有些跟老公生埋仔最後還是選擇跟之前認識的男人一齊,有例子,本地某一地產富家的情人知己就是,所以還是活得开心啲吧,

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-10-18 11:18 AM 發表 查看引用來源

等左30多年..  希望佢唔会令我失望
不要賭得太大....凡事要留餘地.......我吾會再賭了

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-10-18 11:06 AM 發表 查看引用來源
龍醫唱得几好聽呀

院長........Happy B Day )) ))) ))))))

金仔~你好嗎:smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-18 11:21 AM 發表 查看引用來源

係呀~依家淨番乳牛同bb咋~底褲星期六話我知身體支持吾住~吾做喇:')  
辛苦錢:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-18 11:23 AM 發表 查看引用來源
不要賭得太大....凡事要留餘地.......我吾會再賭了
那個"他"還可以吧:smile_13:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-18 11:11 AM 發表 查看引用來源
咁你就買啲穏陣啲,跟住不要理佢,我4.7買咗1398依家好似6个幾,由得佢放响度,我都唔係好識,
Good job:smile_o12:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-18 11:25 AM 發表 查看引用來源

那個"他"還可以吧:smile_13:
挭係好...才會怕失望.

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-18 11:15 發表 查看引用來源

我經常搵佢只因為佢可以滿足我的性慾~但感覺上還是bb最好  
好難明呀龍E:smile_38: 係佢招式厲害:smile_41: 仰或你只當佢係洩慾工具,您對bb有fee|物唔係做起上來會更好嗎:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆