上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
4.9k  280.2k

回覆 2938# 大食之熟女 的帖子

咁岩遇到個pk,師姐你都捱唔少苦

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-3 11:26 發表 查看引用來源
當一個女人去到一個低點,咁岩而有個男人關心 下,其實乜嘢理智都會冇
通常人妻都系因為咁...先心思思偷吃

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-3 11:39 發表 查看引用來源
通常人妻都系因為咁...先心思思偷吃
果d網上騙案都係咁啫,搵一d好耐冇拍拖,有情傷,極低落,咁岩捉到佢心理,女人其實好易中招

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-3 12:23 發表 查看引用來源
果d網上騙案都係咁啫,搵一d好耐冇拍拖,有情傷,極低落,咁岩捉到佢心理,女人其實好易中招
都系....男人一樣中招

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-3 12:29 發表 查看引用來源
都系....男人一樣中招
捉到心理,就算冇見過面都會俾人呃到錢😅

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-3 12:41 發表 查看引用來源
捉到心理,就算冇見過面都會俾人呃到錢😅
所以每一次同唔同人玩都係一個次風險...........

如果搵到有好的sl 就要好好珍惜

除非係喜歡新鮮刺激感, 要次次唔同人, 不過上得山多, 老虎,柴柴狼,毒蛇仲有機會遇上

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-3 12:56 發表 查看引用來源

除非係喜歡新鮮刺激感, 要次次唔同人, 不過上得山多, 老虎,柴柴狼,毒蛇仲有機會遇上 ...
好恐怖呀

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-3 12:56 發表 查看引用來源

除非係喜歡新鮮刺激感, 要次次唔同人, 不過上得山多, 老虎,柴柴狼,毒蛇仲有機會遇上 ...
我係度都係純粹吹下水,打發時間啫

引用:

所以男人講嘢信唔過

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-3 13:48 發表 查看引用來源
所以男人講嘢信唔過
其實男女一樣...

所以應該少說話, 多做野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆