上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

老劍, 你得閒入去頭條. 買晒廣告.

曼城會否同車仔同一命運, 先對對家入一球先, 後才追加入.

等我頸都長都唔敢再加一大注馬賽先入. 因為馬會個盤停下開下, 80分鐘時落注時又停, 又改賠率, 試0:1, 馬賽先入足足4次都入唔到注. 即時停手放棄.

幾個馬經各有好處:

動新聞-有分熱門, 有新, 有舊發言之分別
東方-無得回應, 但新聞上架快而多
頭條-感激率每日有幾多有確實數字出現, 唔需要好似山仔要自己去減
新報-回應都同樣用FB, 但唔回應唔會出現在己有FB.

其實燕好分唔應咁快就2:1呀! 因為太過快入球, 有可能再要補飛.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-13 01:45 AM 發表 查看引用來源
其實燕好分唔應咁快就2:1呀! 因為太過快入球, 有可能再要補飛.
但凡弱隊先勝一球的話, 如賠率合理的話, 強隊大部份可追回一球先或者反勝, 弱隊如夠追一球的話, 即0:2, 強隊好難開主. 這差不多係定律. 除非如德盃就另計.

好似白對曼城, 曼有一黃牌, 而白無, 即表明曼攻勢不足, 有權打好, 最好就白先入.

老羊、早!
頭条我試過回應、但一回就自動跳出主頁、已寫Email投訴!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-13 06:25 AM 發表 查看引用來源
老羊、早!
頭条我試過回應、但一回就自動跳出主頁、已寫Email投訴!
已用非會員回應、好麻煩要用埋識別字先可送出!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-13 06:57 AM 發表 查看引用來源

已用非會員回應、好麻煩要用埋識別字先可送出!

可能你還未被踢入會, 所以唔無得回應. 最好笑有條自認賭馬專家日本私家偵探係頭條寫文章被兩台封殺後係頭條唔係講馬, 係講自傳, 佢係寶馬老友.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆