上一頁下一頁
發新話題

[其他] 獨角吹波會(2)~ 基爾0/+0.5, 普馬斯(0/+0.5), 鹽湖城(-0.5/-1)

收藏  |  訂閱
3.6k  75.5k

回覆 2937# unicorn88 的帖子

6點日乙,客高水受讓好吸引

引用:
原帖由 unicorn88 於 2014-9-19 12:15 PM 發表 查看引用來源柯篤尿愈大靈感愈多  
細佬學到嘢,今晚又去柯返篤搵下靈感,同dan哥之前屎坑度波應該有異曲同工之妙!

下次柯夜尿記得同大家分享下:ub_laugh_bad:

引用:
原帖由 雲佩b888 於 2014-9-19 12:15 PM 發表 查看引用來源巨仔,后生仔女要系事情中學習,大ga就提点下啦!
感謝師兄,我只在呼禮貌道義出發,作為客人要清楚主客之分別,冇理由將人家的主場當自己主場,唔係踢波冇得反客為主,昨天主人家出客隊有人在此帖出主隊,代表咩?建議開新帖亦希望有人知道自重。成功梗會祝福,但冇咩理由自己中左走過來搵人過去支持,主人唔出聲只是品格好。做事必須慎言。

引用:
原帖由 巨之城鎮 於 2014-9-19 12:24 PM 發表 查看引用來源感謝師兄,我只在呼禮貌道義出發,作為客人要清楚主客之分別,冇理由將人家的主場當自己主場,唔係踢波冇得反客為主,昨天主人家出客隊有人在此帖出主隊,代表咩?建議開新帖亦希望有人知道自重。成功梗會祝福,但冇 ...
得喇怕左你角兄出咩我都會考慮跟我吾出ok?

城鎮師兄
大家都知道架喇
和氣生財
難得大家正氣朋友聚守一堂
我地集合正能量一齊嗌波,嗌爆狗會喇
引用:
原帖由 巨之城鎮 於 2014-9-19 12:24 發表 查看引用來源
感謝師兄,我只在呼禮貌道義出發,作為客人要清楚主客之分別,冇理由將人家的主場當自己主場,唔係踢波冇得反客為主,昨天主人家出客隊有人在此帖出主隊,代表咩?建議開新帖亦希望有人知道自重。成功梗會祝福,但冇 ...

希望大家都冷靜D先,大家可以係到聚首一堂,咁姐係大家都有緣份,大家都係做緊同一樣野~嬴馬會錢,我相信角兄都希望團友可以和諧相處

其實大家互相尊重就可以.....成年人做返成年人野:024:

引用:
原帖由 風繼續刮 於 2014-9-19 12:30 PM 發表 查看引用來源希望大家都冷靜D先,大家可以係到聚首一堂,咁姐係大家都有緣份,大家都係做緊同一樣野~嬴馬會錢,我相信角兄都希望團友可以和諧相處
感謝風師兄,理解,和氣生財。

回覆 #2941: 獨角吹波會(2)~ kansas-1,艾美-1

客賠率係好吸引,但點解馬會開0/+0.5 。 如果客在狀態應該是開0/-0.5 好似有d野。 睇埋終盤先買會比較安全

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆