上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.2k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-2-17 05:38 PM 發表 查看引用來源
死火, 完全跟唔上大家步伐, 追唔到post.........:smile_27:
飲杯酒,慢慢追~

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-2-17 05:40 PM 發表 查看引用來源

年紀大係咁 , 駛唔駛我地 d 後生放慢 d 速度就下你 :smile_30:

(光速逃 :smile_43: :smile_43
謝謝! 我還是別拖慢大家的步伐了......

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-2-17 05:41 PM 發表 查看引用來源

教練放心!
我依家畫緊眉,準備出去約會啦~
各位今晚準備ot嘅師兄師姐,加油!!

閃~
驚比你哋丟文件 :p

真係開心 , 可以約會 , 玩得開心 d

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-2-17 05:45 PM 發表 查看引用來源

謝謝! 我還是別拖慢大家的步伐了......
放心啦 , 過多 2 日大家都會槍口一致咁對住你..............

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-2-17 17:30 發表 查看引用來源

venusb, 係做緊邊個industry?
我係financial入面一個少少的supporting staff

邊個industry就唔講住啦,好易黃的...但係我唔係supporting要見客的;可能好快要調返總行中環,唔多想拉据中...

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2014-2-17 05:50 PM 發表 查看引用來源

邊個industry就唔講住啦,好易黃的...但係我唔係supporting要見客的;可能好快要調返總行中環,唔多想拉据中...

唔知點解馬上諗起 banking and finance

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-2-17 05:41 PM 發表 查看引用來源

教練放心!
我依家畫緊眉,準備出去約會啦~
各位今晚準備ot嘅師兄師姐,加油!!

閃~
驚比你哋丟文件 :p

GREAT! Have Fun:smile_o13:

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-2-17 05:48 PM 發表 查看引用來源

放心啦 , 過多 2 日大家都會槍口一致咁對住你..............

大家早 , 今晚得 14 度 , 著得小衫就唔好太夜返屋企喇

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-2-18 10:06 AM 發表 查看引用來源
大家早 , 今晚得 14 度 , 著得小衫就唔好太夜返屋企喇
我要ot。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆