上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第7版)

收藏  |  訂閱
3.0k  83.1k

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2013-4-8 08:51 AM 發表 查看引用來源早晨各位:smile_40:
咀咀,roy早,褲褲去左邊樹?197喇,快吹爆喇:smile_38::smile_38::smile_38:

早晨啊:smile_o13:

引用:
原帖由 水長流338 於 2013-4-8 10:12 AM 發表 查看引用來源
咀咀,roy早,褲褲去左邊樹?197喇,快吹爆喇:smile_38::smile_38::smile_38:

水水姐我係到,又要開新版,咁都唔係辨法,去到第8版都未開齋
不如約妳出來,開餐勁的飽的,然後同大家報告報告:smile_46:妳意下如何?

引用:
原帖由 tatacaca 於 2013-4-8 10:46 AM 發表 查看引用來源
早晨啊:smile_o13:
早晨:smile_o15:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-4-8 11:05 AM 發表 查看引用來源水水姐我係到,又要開新版,咁都唔係辨法,去到第8版都未開齋不如約妳出來,開餐勁的飽的,然後同大家報告報告:smile_46:妳意下如何?
以我所知,你開左餐都好勁ga wor:smile_04::smile_30::smile_30::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-4-8 11:15 AM 發表 查看引用來源以我所知,你開左餐都好勁ga wor:smile_04::smile_30::smile_30::smile_03::smile_03:
係啦,係人都知wo!作C你,坤我,你想C呀:smile_o04:

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-4-8 11:15 AM 發表 查看引用來源
以我所知,你開左餐都好勁ga wor:smile_04::smile_30::smile_30::smile_03::smile_03:

個餐我唔當係正餐:smile_o06:

引用:
原帖由 水長流338 於 2013-4-8 10:12 AM 發表 查看引用來源

褲褲快D出來比水水吹爆啦!!!:smile_o05:

引用:
原帖由 水長流338 於 2013-4-8 11:23 AM 發表 查看引用來源
係啦,係人都知wo!作C你,坤我,你想C呀:smile_o04:

但妳未開正餐,想大家都比個機會大家食番餐好的,飽飽地,食完還可以new 下牙,唔出報告都得.

引用:
原帖由 水長流338 於 2013-4-8 11:23 AM 發表 查看引用來源

佢想打我尖喎!我約先架:smile_30: :smile_30: 九龍塘等咗你幾日喇:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆