上一頁下一頁
發新話題

即使他能給予我肉體高潮,但沒法嬴得我的心.

收藏  |  訂閱
3.0k  113.8k

回覆 2930# 的帖子

我話條友仔,只掛住同phoebe 講,完全當我地班兄弟透明!所以今次不幫佢!

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-11 11:42 PM 發表 查看引用來源
妖!!你地全部當我衰人做咩野?????有人pm我不滿,我re read一次我地既post,之後分析過,所以語重深長打左呢個post:

(阿雷:咪怪P姐多口,請你唔好一上黎就掛住同條女攪野,野唔可以唔攪,但多D同其他兄弟communication一 ...
雖然唔知咩事, 但係有咩咪唔岩講到岩囉...
阿pam唔好咁火啦, 成日火個人會唔靚女架...:smile_43:

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-11 11:42 PM 發表 查看引用來源
妖!!你地全部當我衰人做咩野?????有人pm我不滿,我re read一次我地既post,之後分析過,所以語重深長打左呢個post:

(阿雷:咪怪P姐多口,請你唔好一上黎就掛住同條女攪野,野唔可以唔攪,但多D同其他兄弟communication一 ...
先不要燥住..其實係大家都唔想搞到phoebe唔開心..新仔呢d野..就慢慢教喇..大家都係出於好心..可能係今晚大家都病了..所以大家對件事都敏感了..別介意大家既說話吧...:smile_27: 又多事了..自閃番去睇書..純粹唔想你咁勞氣...

回覆 2940# 的帖子

Pam~
無人當妳衰人,我覺得妳做得好好!
可能妳誤會了我的意思!
妳只是為大家好,相信大家明白妳的!
不要勞氣吧!

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-11 11:49 PM 發表 查看引用來源
Pam~
無人當妳衰人,我覺得妳做得好好!
可能妳誤會了我的意思!
妳只是為大家好,相信大家明白妳的!
不要勞氣吧!
虎兄講得好岩呀.....我相信絶對沒有人當P妹係衰人呀.....

Pam冷靜D啦!軍師絕對係撐你,你唔好誤會!

回覆 2945# 的帖子

Pam...唔好嬲!其係沒有人當妳衰人!
信我!
如果有人覺得Pam 衰人,就跟看對著幹!

回來了...

一回來就見到 Darling P 嬲嬲 ...
唔好嬲....:smile_13:  
錫返...

引用:
原帖由 phowong 於 2011-10-11 11:49 PM 發表 查看引用來源

先不要燥住..其實係大家都唔想搞到phoebe唔開心..新仔呢d野..就慢慢教喇..大家都係出於好心..可能係今晚大家都病了..所以大家對件事都敏感了..別介意大家既說話吧...:smile_27: 又多事了..自閃番去睇書..純粹唔想你 ...
唔該你用下腦啦,唔係phoebe?我使做咁多嘢???使花時間同佢講嘢??XYZ*=+%}

紫公主....晚安!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆