上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 10:54 PM 發表 查看引用來源

車仔應先入1球才合理.
愛華頓再入多一粒事在必行.

拜神0:4了

老劍, 我係要聞兩處都係以熱門話題置頂, 其他可取有新, 有舊會順序架! 超好玩! 你都可以試下, 或者有你朋友在內發言都唔奇, 賽馬版就梗定無, 差不多我係第二, 無人敢認第一. 根本上鬼影都唔多過, 只有我一個, 非常之寂寞架!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 11:08 PM 發表 查看引用來源
拜神0:4了
我會補1:4同0:5. 因我買0:4都買左好大.

0:5!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 11:19 PM 發表 查看引用來源
0:5!
我有補, 因為0:4, 0:5賠率相差好少, 客其他那時都係4倍. 車仔我又大注中先入, 無理由主場會無波入, 天都唔開睇. 所以無波入熱過車仔先入係好唔合理架! 1:3, 2:3 我已有投注. 唔好以為我戒左波.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 11:27 PM 發表 查看引用來源

我有補, 因為0:4, 0:5賠率相差好少, 客其他那時都係4倍. 車仔我又大注中先入, 無理由主場會無波入, 天都唔開睇. 所以無波入熱過車仔先入係好唔合理架! 1:3, 2:3 我已有投注. 唔好以為我戒左波.
我信你戒至奇:096::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 11:34 PM 發表 查看引用來源

我信你戒至奇:096::096:
心有靈犀一點通, 大家都係難賭鬼, 好彩唔係色中餓鬼.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 11:27 PM 發表 查看引用來源

馬會臨場已經俾晒貼士, 因為無3:3賠率, 即是唔係1:3, 就係2:3就係咁簡單. 賭波都有貼士跟, 講都無人信.

老劍馬經都幾好玩, 又免費, 又無收費, 重有波波直播添. 重好過珍妃猶勝千言萬語, 即時唔洗從頭抄過咁老套, 即時可以燒炮仗.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆