上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#47 - 旅遊性幻想

收藏  |  訂閱
3.0k  33.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 10:36 AM 發表 查看引用來源

bingo..........
最近小弟被小朋友的不停催逼下,一齊去左玩親子溜冰.
小弟以前窮,無機會玩.........所以堅唔識.
而我連日上堂,發現一樣野,原來.......有男人會單身去玩,去搵食架 ...
同女朋友一齊pk都好好笑架…

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-17 12:57 PM 發表 查看引用來源

可能係職員呢
咁佢好盡責,我見佢會扶起不特止,仲會拖一陣教點行架~~~~
我鐘意呢種咁盡心盡力既人,但佢件職員衫每次都唔同,仲好鬼休閒服feel喎......
無辦法,我太羨慕佢......真係忍唔住趴緊街都要望兩眼~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-7-17 02:02 PM 發表 查看引用來源
睇人表演食下花生仲好
講開表演,係真係好玩既.
教果位阿sir,海獅既size,但一樣瀟灑,真係幾型.
最正既係佢講:識溜冰,就會識滑雪架啦~~~~
我話:係咩??其實我識滑雪喎,但我都仲.......

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-7-17 02:22 PM 發表 查看引用來源

呢啲咁場面,師兄享受嗎?
享受架,佢地好開心仲有團友叫埋一齊夜晚去食野嘛.
而且自己搵自己食,坐下地鐵,其實係開心既,感覺先係接觸到果度既國家嘛.
如果唔係我懶,我係鐘意自由行既,HAHA.............

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-7-17 02:25 PM 發表 查看引用來源

同女朋友一齊pk都好好笑架…
咁我又無,而家我同另一半一齊跌,都唔講得笑都似,HAHA......
但搞到我都心思思想玩落去.你見到吳彥祖係單身男女度玩Hockey就夠型啦~~
最正既係,我係仆仆下行之際,有個5歲既著住Hockey衫成陣風係我旁邊飛過,真係睇見都爽.(佢好明顯落場熱身)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 03:21 PM 發表 查看引用來源

咁我又無,而家我同另一半一齊跌,都唔講得笑都似,HAHA......
但搞到我都心思思想玩落去.你見到吳彥祖係單身男女度玩Hockey就夠型啦~~
最正既係,我係仆仆下行之際,有個5歲既著住Hockey衫成陣風係我旁邊飛過,真係睇見都爽.(佢好明顯落場熱身) ...
打ice hockey好型架

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-17 03:47 PM 發表 查看引用來源

打ice hockey好型架
唔止型,仲好打得添.以前睇直播,件件鬼都大大隻,但場場波一定有交打既........HAHA.........

我成日覺得,鬼佬著hockey衫,baseball衫係幾型.

引用:
原帖由 無心月牙 於 2019-7-17 01:50 PM 發表 查看引用來源

香港比例上係比較少. 考慮一下.
本來想去家計會做,4000,點知2019爆哂,無得做。私家要過萬……

引用:
原帖由 活死男 於 2019-7-17 05:34 PM 發表 查看引用來源

本來想去家計會做,4000,點知2019爆哂,無得做。私家要過萬……
好似要去consultation先?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-17 08:33 PM 發表 查看引用來源

好似要去consultation先?
係呀,不過都爆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆