上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.3k

睇完妳D相,妳好似一個人?

引用:
原帖由 Samsonst 於 2018-2-8 07:08 AM 發表 查看引用來源
睇完妳D相,妳好似一個人?
我其實真係一個人來架

其實從恤衫樓扣中不經意的露出是最誘人的,由其是你副身材!speechless!👍

本人妻今朝早上6:30已經起咗身煮早餐俾老公食,其實好眼瞓但係因為今日要開始畫圖. 所以決定落樓下workout醒下,順便組織下D靈感

做完gym, 跑完步之後,份圖點做其實都已經有晒idea, 唯獨是有D stuck咗喺點樣可以用盡晒佢washroom嘅所有空間去俾storage佢, 而同時間又可以令到個washroom睇落更加大呢?

我想俾自己多D時間再諗下,加上啱啱出完成身汗,所以開缸水諗住浸個hot bath再brain storm下,(順便舒服下)  
一路開住水,望住自己個身發緊呆嘅時候,忽然間真係諗到D野......

係就係有靈感,不過係同我份圖一D關係都沒嘅靈感....

其實水龍頭除咗用來開水浸浴之外,都仲可以有第二種用途架..... :smile_13::smile_13:

唔知各位姊妹們有沒共鳴呢?:smile_o05:

我唔係姐妹都估到啦!不過會否有D空虛,少噤D‘實質’東西呢?🤣🤣

香香你真係好正..好想:smile_o09: 爆你呀

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-8 11:06 AM 發表 查看引用來源
本人妻今朝早上6:30已經起咗身煮早餐俾老公食,其實好眼瞓但係因為今日要開始畫圖. 所以決定落樓下workout醒下,順便組織下D靈感

做完gym, 跑完步之後,份圖點做其實都已經有晒idea, 唯獨是有D stuck ...
有時打中有時打唔中
o個種似到又唔到,羅羅髦既感覺應該仲正:smile_o05:

花灑可能好D喎,水力勁D呀……

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-8 11:06 AM 發表 查看引用來源

做完gym, 跑完步之後,份圖點做其實都已經有晒idea, 唯獨是有D stuck ...
其實,你可以把整條花灑水龍頭運用,當你浸在缸中,再把花灑水龍頭喉身在大腿纏一圈後,之後從大腿後把花灑水龍頭伸前在大腿位置中 ,水力方向,向著水力包你混亂!
還有你煩緊乜design?(我都design 人)

有得睇冇得洗😈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆