上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.2k

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2014-2-17 04:58 PM 發表 查看引用來源
有人辭官歸故里,有人漏夜趕科場,我可能不久將來就被調回安安離開嘅地方啦,嗚...

venusb, 係做緊邊個industry?
我係financial入面一個少少的supporting staff

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-2-17 05:26 PM 發表 查看引用來源

尾灯都見唔到

對 , 因為你在我前面放星星 :smile_19:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-2-17 05:30 PM 發表 查看引用來源

venusb, 係做緊邊個industry?
我係financial入面一個少少的supporting staff

financial
好搵錢的一個industry:smile_42:

死火, 完全跟唔上大家步伐, 追唔到post.........:smile_27:

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-2-17 05:31 PM 發表 查看引用來源

financial
好搵錢的一個industry:smile_42:
揾到嘅唔係我呀,係我啲老細~

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-2-17 05:07 PM 發表 查看引用來源

我氣餒嘅時候,你哋唔知啫~

甜酸苦,彼彼皆是~
所以安安要好好享受埋我哋呢班仲打拼中的兄弟姊妹嗰份

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-2-17 05:38 PM 發表 查看引用來源

揾到嘅唔係我呀,係我啲老細~

公司搵到 , 咪即係員工搵到 (掛) :smile_13:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-2-17 05:38 PM 發表 查看引用來源
死火, 完全跟唔上大家步伐, 追唔到post.........:smile_27:
年紀大係咁 , 駛唔駛我地 d 後生放慢 d 速度就下你 :smile_30:

(光速逃 :smile_43: :smile_43

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-2-17 05:38 PM 發表 查看引用來源
甜酸苦辣,彼彼皆是~
所以安安要好好享受埋我哋呢班仲打拼中的兄弟姊妹嗰份
教練放心!
我依家畫緊眉,準備出去約會啦~
各位今晚準備ot嘅師兄師姐,加油!!

閃~
驚比你哋丟文件 :p

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-2-17 05:40 PM 發表 查看引用來源

公司搵到 , 咪即係員工搵到 (掛) :smile_13:
唔係囉,公司揾到,未必會分比員工架。
特別唔係perm嘅同事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆