上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 spamna 於 2012-7-13 09:48 PM 發表 查看引用來源
劉sir,我就睇過好多吸血鬼電影電視劇,好多吸血鬼都驚陽光,十字架,聖經,大蒜,銀字單,無乃理三娣妹都無弱點喎?

咁兄台有無睇亞記名劇 "我和殭屍有個約會" ???

劉大哥, 知道你不再寫色文, 很傷心呀:smile_o03: 但我作為讀者, 我絕對尊重你嘅決定!
期待劉大哥新作帶給我們另一種驚喜:smile_o07: 投票先:

我最喜歡的女主角?

方雪綾(當然的吧:smile_o01: )

我最喜歡的男主角?

劉金發(也是當然的吧:smile_o12: )

我最喜歡的女配角?

BOBO (敢作敢為, 敢愛敢恨:smile_o12: )

我最喜歡的男配角?

老爸(劉七)

我最喜歡的伴讀歌?

童話【吸血三姊妹(五)古墓.麗影.魔種】

我最喜歡的劉金發情色小說︰

【劉金發與Vivian的淫慾史】

劉金發色文最經典一幕:

未看到明晚的大結局, 很難說啊! 現在選的話, 我會選兩中劉大哥到vivian跟他回家做他妻子的一幕, 或者在古墓水潭內劉大哥不理危險也要找回雪兒屍身的一幕吧! 其實仲有好幾幕很喜愛的, 很難揀啊:smile_o06:

另外, 我都好想要吸血三姊妹收藏版啊! 可否也給我一份呢? 謝謝:smile_o06:

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 13-7-2012 22:09 發表 查看引用來源
咁兄台有無睇亞記名劇 "我和殭屍有個約會" ???
有睇過,尹天照第一二集都戴副超着皮樓。
請問星期日全日on call嗎?
嗰日家庭樂只能手機上網咋。

發哥  真係好唔捨得你
搞到我就算之前被BAN得開番個新AC黎支持你:smile_30:

BTW  楚欣雪真係好靚女
唔知你介唔介意講佢個真名出黎呢

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-13 06:52 PM 發表 查看引用來源

多謝一直的支持!
閣下好像還未投票!
仲未投票!:smile_o16:
明天8點便會出投票結果la:smile_o13: <快D投票>:smile_o10:

劉sir,三姊妹會唔會變隻蝙蝠呀?AB+血型係咪好飲過其他血型呀?(代表小學雞問問題)

引用:
原帖由 Spider-X 於 2012-7-13 06:10 PM 發表 查看引用來源
Thanks for sharing ... Gd story
發哥出品,必屬佳品,勁過優之良品:smile_o06: :smile_o06:
(爛gag一則):smile_o16:

女主角 :方雪綾
女配角 :白票
男配角 :老爸(劉七)
我最喜歡的伴讀歌 :白票
我最喜歡的劉金發情色小說︰【吸血三姊妹(五)古墓.麗影.魔種】

方間流傳奇才此
雪中送文贈萬人
綾娜雪兒身材正      
色中真諦每皆是
刻骨銘心陳靜劉
筆墨行裡顯黃金
凡人一觸便即發

我沒有最愛男配角,但我有最愛女主角與女配角,最佳男主角!
想唔到送乜俾發哥,隨便創作了八句詩句,希望發哥笑納!:smile_13:

由我未成年睇【華麗美女團(二)某中學裏的淫蕩女教師】`到依家19歲仔`
發哥既作品一直都陪著我左右~
每個故事`由色情中帶出社會風氣`
很喜歡這一種的感覺`更令我為你著迷~
但發哥要引退`
我好唔捨得牙~但點都好`投左票先~
我最喜歡的女主角?  
方雪綾

我最喜歡的女配角?

依雅(大眼妹)

我最喜歡的男主角?
劉金發

我最喜歡的男配角?