上一頁下一頁
發新話題

即使他能給予我肉體高潮,但沒法嬴得我的心.

收藏  |  訂閱
3.0k  113.8k

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-11 11:28 PM 發表 查看引用來源
我無勞氣呀公主,我咁講,都為佢好咋
雖然我唔知乜樹....但P妺都要諗下公主呀.....咪當比面公主....比多次機會啦

引用:
原帖由 rex1120 於 2011-10-11 11:31 PM 發表 查看引用來源
P姐唔相phoebe受傷!對吧

你啲咩能嘢思維黎架?

應該係唔想ray一上黎就要同phoebe搞野!想佢同phoebe同我地傾下計

兩三日無上黎,睇呢個post見到你地吵架!pamela 我支持妳架!唔好理0個0的人!

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-11 11:34 PM 發表 查看引用來源
你啲咩能嘢思維黎架?
家姐~~我#2929講D野岩嗎????

終於完左...半年=30分鐘
餘下拿到幾多Order個客自己既事喇

個bit去得太快了, 跟唔到:smile_27:

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-11 11:34 PM 發表 查看引用來源
你啲咩能嘢思維黎架?
P妺....好地地做乜發火呀

君子不立危牆之下...瓜田梨下也 !:smile_35:
引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-11 11:26 PM 發表 查看引用來源
到底咩原因呢?

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-11 11:34 PM 發表 查看引用來源

雖然我唔知乜樹....但P妺都要諗下公主呀.....咪當比面公主....比多次機會啦
妖!!你地全部當我衰人做咩野?????有人pm我不滿,我re read一次我地既post,之後分析過,所以語重深長打左呢個post:

(阿雷:咪怪P姐多口,請你唔好一上黎就掛住同條女攪野,野唔可以唔攪,但多D同其他兄弟communication一下,好似妳條女做得幾好,呢個係平衡,
以上係我既少少意見,我唔想見到因為你,再有兄弟係我度講說話,明白未?)

我係要做佢做咩要收佢番黎??玩呀家下??佢係出面我冇見過佢??佢係邊類人我一早知,總之,我要害佢就尋晚唔會花口水係pm兇狗係rocky,我要害佢就唔會打段咁既野出黎教精佢!!!!!!!!!

吊那媽個個當狗我衰人家下!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆