上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  66.1k

快200頁啦.....加油C兄

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-18 10:59 發表 查看引用來源
早晨
morning , did u win some , huge head :smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-18 10:38 AM 發表 查看引用來源

矛呀~不過底褲矛做了~又少一個紅顏知己:')  
龍e....你隻蠔走左:smile_14:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-18 11:02 AM 發表 查看引用來源
又黎呢招,睇你对賺錢咁進取 对感情又咁無奈:smile_39:
只愛金只愛銀,不愛一支棍.

龍醫唱得几好聽呀

院長........Happy B Day )) ))) ))))))
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-18 09:59 AM 發表 查看引用來源

恭祝你福壽與天齊, 慶賀你生辰快樂, 年年都有今日, 歲歲都有今朝, 恭喜你, 恭喜你:smile_o06:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-18 11:02 AM 發表 查看引用來源
啊..y哥牛一 甘就祝你~出入平安~長插長有:smile_35:
大家咁話....長插長有

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-10-18 11:06 AM 發表 查看引用來源
龍醫唱得几好聽呀

院長........Happy B Day )) ))) ))))))

金兄.....別來可好?

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-18 11:04 AM 發表 查看引用來源

morning , did u win some , huge head :smile_35:
早呀~煎蛋:smile_35: 先w後L......輸到得反$60.....再買波5X6大细...中 ....打和:smile_46:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-18 10:58 AM 發表
講福份.....好老氣橫秋ar
是事實..

如果是一生一世的..就是福份..

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-18 10:55 發表 查看引用來源
我第一次學人玩.....不過我刀係咁....一日看2次
咁你就買啲穏陣啲,跟住不要理佢,我4.7買咗1398依家好似6个幾,由得佢放响度,我都唔係好識,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆