上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-21 06:46 AM 發表 查看引用來源
週末留喺屋企老婆話煮返幾味俾我同啊嫲食,佢3三叔當然例牌上嚟黐餐。老婆尋日衣著密實,簡單tshirt仲要牛仔褲。

雖然老婆著得咁密實但係對波都係咁有睇頭,見到佢對波咁玲瓏浮凸真係忍唔住同老婆講話佢3叔睇就乜都睇過o西啦,但係好似未同過老婆 ...
阿嫂當日帶乜野bra,:smile_o14:

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2019-10-22 12:56 AM 發表 查看引用來源

師姐張大頭相都唔差
樓主老婆係大學生cup數,咁我呢D咪小學雞cup數囉!頂籠高年班過鄭秀文DD啫!🤣🤣

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-30 01:18 PM 發表 查看引用來源

已pm你!
埋原圖比我見識下就好了

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-21 06:46 AM 發表 查看引用來源
週末留喺屋企老婆話煮返幾味俾我同啊嫲食,佢3三叔當然例牌上嚟黐餐。老婆尋日衣著密實,簡單tshirt仲要牛仔褲。

雖然老婆著得咁密實但係對波都係咁有睇頭,見到佢對波咁玲瓏浮凸真係忍唔住同老婆講話佢3叔睇就乜都睇過o西啦,但係好似未同過老婆 ...
阿嫂身材好正呀!可以睇到原圖就更正啦!

引用:
原帖由 中年大lin人妻 於 2019-10-22 12:01 AM 發表 查看引用來源

我係女人都覺得樓主老婆身材冇得頂呀!👍👍
多謝師姐!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-22 03:01 PM 發表 查看引用來源

多謝師姐!
正呀!

唔止對波正,條腰都好幼,身材一流

正到不得了

阿嫂嫂真係好好好好勁....擁有一對超巨的"愛美神導彈"

引用:

正唔Ching,咁仲有暇想,可唔可以PM張合照多少少黎欣賞下plz

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆