上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  39.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-12-1 05:03 PM 發表 查看引用來源

咁你要多D入黎,我地呢度,咩吸引既場面都有,係.....係今日冷清左D遮:smile_13::smile_13:
妳知唔知點解?
仲未諗到??
其實唔難估,我地呢度既人夫出名高質,今日星期5,型英帥靚正果幾個已經被人mark晒........... ...
dragon ching,你咪以爲咁講就可以令其他師妹卻步

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-12-1 05:03 PM 發表 查看引用來源

咁你要多D入黎,我地呢度,咩吸引既場面都有,係.....係今日冷清左D遮:smile_13::smile_13:
妳知唔知點解?
仲未諗到??
其實唔難估,我地呢度既人夫出名高質,今日星期5,型英帥靚正果幾個已經被人mark晒........... ...
我又真係小入黎呢度
邊幾個型英帥靚正嘅高質人夫逢星期5被人mark 左:smile_47: 可以講嚟聽下嗎?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-12-1 05:12 PM 發表 查看引用來源

dragon ching,你咪以爲咁講就可以令其他師妹卻步
靚女:smile_15:妳又知我係師妹可能我係師姐呢
我有咩要卻步架:smile_13:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-12-1 03:57 PM 發表 查看引用來源

好多免費酒飲
你賞面的話, OK的, 你不怕大叔嗎... 哈哈

引用:
原帖由 winterfire 於 2017-12-1 05:27 PM 發表 查看引用來源

你賞面的話, OK的, 你不怕大叔嗎... 哈哈
我都是一個婆婆

引用:
原帖由 Lovely_Lady 於 2017-12-1 05:26 PM 發表 查看引用來源

靚女:smile_15:妳又知我係師妹可能我係師姐呢
我有咩要卻步架:smile_13:
我一定不是靚女

吹爆邊個開呀?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-12-1 05:32 PM 發表 查看引用來源

我一定不是靚女
個個師妹/師姐都係咁講:smile_45:好難信喎

引用:
原帖由 Lovely_Lady 於 2017-12-1 05:23 PM 發表 查看引用來源

我又真係小入黎呢度
邊幾個型英帥靚正嘅高質人夫逢星期5被人mark 左:smile_47: 可以講嚟聽下嗎?
咁你走寶,但唔怪你,我地呢度連open rice都搵唔到,因為係會員先識,咁點可以成為會員呢?要會員介紹囉~~~~:smile_30::smile_30::smile_30:
我地呢度有個花朵叫滴住黎樂園,理論上位位人夫都好不得了. (之前好似講過,但再講唔知會唔會有出入)

我地有位叫2046的Donald,妳剩係聽個名都知佢做邊行架啦,所以如果妳有幸見到2046,就知佢靚仔.
仲有位大大力,好大食咩Mickey Sam,佢把口好得架,要有老鼠仔有老鼠仔,妳想佢食咩都可以.(例如蛋撻)
但最殺食既其實係長期唔見人既高飛型爸,即唔係話佢似狗,而係佢某位置好不得了,仲會令女人感覺"高飛"添.
其實仲有一兩位師兄,但唔太熟我就唔俾意見.
咁點解我咁清楚,橫睇掂睇我都係滴住黎既爸爸生啦.咁星期5個個都講自己忙啊忙啊,就明其實....真係好忙囉:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-12-1 05:30 PM 發表 查看引用來源

我都是一個婆婆
哈哈, 不會吧! 你還YOUNG 呢!. 在我來看你.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆