上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

老劍, 原來我發覺係FB溝女係好容易架! 只要作老大, 一於投其所好. 超好玩,超好玩呀.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 08:31 PM 發表 查看引用來源
老劍, 原來我發覺係FB溝女係好容易架! 只要作老大, 一於投其所好. 超好玩,超好玩呀.
我泰国女最多!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 08:08 PM 發表 查看引用來源

我梗係睇到啦! 唔係我都一早知你有一仔一女. 不過我始終唔見你係肥佬泥生果舖出現架! 我好難同肥佬泥交待.
吾記得点入同埋吾見你在哪兒留言!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 08:41 PM 發表 查看引用來源

吾記得点入同埋吾見你在哪兒留言!
動新聞賽馬及要聞內. 多謝你俾我地產霸權那套片, 大把人讚過我. 吊我個啲我已經封鎖晒, 其實都唔少架.

附件

入多D、買3次、中波胆、全壘打!:096::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 09:30 PM 發表 查看引用來源
入多D、買3次、中波胆、全壘打!:096::071:

11408450 11408451 11408452 11408453
馬會都算叻, 德盃唔開晒, 只開幾場. 差不多高班唔洗話買主客和, 買入球先, 同半全場都執到笑. 所以德盃係送禮.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 08:34 PM 發表 查看引用來源

我泰国女最多!
現時有谷歌translator, 溝乜野國籍女都無問題, 係多菜鵝髀亞文就好似無.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 09:27 PM 發表 查看引用來源

動新聞賽馬及要聞內. 多謝你俾我地產霸權那套片, 大把人讚過我. 吊我個啲我已經封鎖晒, 其實都唔少架.
你在哪个要聞?

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 09:51 PM 發表 查看引用來源

馬會都算叻, 德盃唔開晒, 只開幾場. 差不多高班唔洗話買主客和, 買入球先, 同半全場都執到笑. 所以德盃係送禮.
拜神對住丙組仔都Hea住玩、我反而吾買佢大波!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 10:04 PM 發表 查看引用來源

拜神對住丙組仔都Hea住玩、我反而吾買佢大波!
我重一早買左波0:4.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆