上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#47 - 旅遊性幻想

收藏  |  訂閱
3.0k  33.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 11:41 AM 發表 查看引用來源

你個場太正規,我去果個,我自己起身仲快。
但我見果位高手,好似你講咁,只要有女跌,佢會5秒到,我認……我愛莫能助……
而高手係限定服務,只救女生。 ...
你講到好似去骨場咁..
不過扶完係呢個環境點有下文就係課題

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-7-17 11:49 AM 發表 查看引用來源

你講到好似去骨場咁..
那要靠自己了!

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-7-17 11:51 AM 發表 查看引用來源

那要靠自己了!
我無能為力..所以唔會試

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 10:36 AM 發表 查看引用來源
bingo..........
最近小弟被小朋友的不停催逼下,一齊去左玩親子溜冰.
小弟以前窮,無機會玩.........所以堅唔識.
而我連日上堂,發現一樣野,原來.......有男人會單身去玩,去搵食架 ...
下.... 竟然會有... 真係笑左.
咁個男人outlook得唔得先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 11:41 AM 發表 查看引用來源

你個場太正規,我去果個,我自己起身仲快。
但我見果位高手,好似你講咁,只要有女跌,佢會5秒到,我認……我愛莫能助……
而高手係限定服務,只救女生。 ...
咁即係佢本身係高手? 仲需要上堂學咁搞笑? 真係搵食喎~

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-7-17 11:47 AM 發表 查看引用來源

那師兄你要努力多多學習。💪💪💪
我?我ok喇已經,只係我已長時間拖女之嘛。大波,長腿,短褲,背心仔都唔關我事。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-7-17 11:49 AM 發表 查看引用來源

你講到好似去骨場咁..
扶,係唔止一次,所以下文黎講呢下,哎呀,我又仆街喇,我唔得閑睇,我企好先講……哈哈

引用:
原帖由 無心月牙 於 2019-7-17 11:57 AM 發表 查看引用來源

咁即係佢本身係高手? 仲需要上堂學咁搞笑? 真係搵食喎~
sorry,我講得唔好,上堂既係我,扶人果位男士係單拖黎玩,佢換件衫就係工作人員黎架啦,好幫手既。但佢唔扶我囉…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 11:57 AM 發表 查看引用來源
我?我ok喇已經,只係我已長時間拖女之嘛。大波,長腿,短褲,背心仔都唔關我事。
拖實小朋友緊要好多, 其他就由佢啦. 笑下就算.
多謝分享.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 12:00 PM 發表 查看引用來源
sorry,我講得唔好,上堂既係我,扶人果位男士係單拖黎玩,佢換件衫就係工作人員黎架啦,好幫手既。但佢唔扶我囉…
咁佢真係可以寓工作於如娛樂. 唔怪之得咁勁.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆