上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.4k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-7 03:11 PM 發表 查看引用來源
啱啱接咗個job,  係一對喺加拿大到住嘅夫婦,專登回香港走一趟為咗想重新裝修佢哋間屋俾佢哋即張準備回流返香港做野嘅仔仔住.

今朝一早已經去咗見完佢哋. ...
這種走光情況非見。 你叫d 男人㸃忍。好正常啊

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-7 03:11 PM 發表 查看引用來源
啱啱接咗個job,  係一對喺加拿大到住嘅夫婦,專登回香港走一趟為咗想重新裝修佢哋間屋俾佢哋即張準備回流返香港做野嘅仔仔住.

好大舊肉!

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-2-7 04:04 PM 發表 查看引用來源

這種走光情況非見。 你叫d 男人㸃忍。好正常啊
這種走光情況非見,非見係咩意思?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-7 04:19 PM 發表 查看引用來源

這種走光情況非見,非見係咩意思?
哈 係 非常常見

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-2-7 04:26 PM 發表 查看引用來源

哈 係 非常常見
嗯 其實恤衫看似好密實 由其白色,好容易透bra同走光

引用:

你個身材,真係同明星冇分別:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-3 12:59 PM 發表 查看引用來源

尋晚同老公曳曳完之後穿返件衫就瞓,攰得滯下身懶得穿
真好, 你男人喜歡你用大脾三角位磨住大脾瞓嗎?

*右邊斜對面嘅男人對眼開始有D唔規矩,不停向我心口位置到望*

是誰?屋主?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-7 04:46 PM 發表 查看引用來源

嗯 其實恤衫看似好密實 由其白色,好容易透bra同走光
這種走光好吸引 好sexy 特别係個洞位到睇入去見到個波底 在加個靚bra 正到震

仲話少少胸,咁大對=_=!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆