上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.3k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-4 10:49 AM 發表 查看引用來源

點解唔會諗係咪去食嘢?食咗幾多次呢?兩次?下次要佢出返四次!XD
Haha
講得好呀師兄!!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-7-4 10:27 AM 發表 查看引用來源

我試過同ex出街食飯,諗住扮乖預先報案,點知當時既男友話叫我下次唔好講同邊個食,就咁同朋友見面就算。佢會呷醋但又唔想阻我
咁都好矛盾喎!但如果你話同朋友見的話,咁咩會令佢覺得你係見佢囉,但其實真係見朋友嗰種朋友。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-7-4 10:50 AM 發表 查看引用來源

同EX食我有.
我同女朋友仲同埋朋友加我EX食都有.
有D野,過左去就係過左去.2個人以前既片段過程可以私下回憶,但2個人既感情就唔好隨便回憶了.
如果兩個人去食呢?
會唔會有d可疑?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-7-4 11:01 AM 發表 查看引用來源

女方因為信自己,而坦白.男方要顯得大方.就讓女方去.女方會欣賞男人既胸襟.這種指定動作.落地落得靚攞足10分滿分.
奈何男方呢頭講完,果頭幻想無限,佢EX做咩約我女友,我女友又會唔會飲酒呢?會唔會坐得好close呢?果 ...
我覺得好事黎架wor
咁即是男既好緊張個女既
怕失去佢

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-7-4 11:02 AM 發表 查看引用來源

無.最想返食果個我食唔出手,死未?
咩叫食唔出手??

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-7-4 11:46 AM 發表 查看引用來源

講大話,如果俾佢知道大件事。

哈哈,我都估女人會諗好多野。有次舊同學聚會,返到家妻子問好多野,問問下仲問到發脾氣… 我先諗到,然後和她說,舊同學聚會阿0沒有去… 嘻嘻。
Haha
妻子好可愛
妻子應該即刻暗爽

引用:
原帖由 degree06 於 2017-7-4 10:51 AM 發表 查看引用來源
女既有樣有波有腿有腰,除晒衫係個男既面前,又飲左些酒,咁很多男既係會進一步配合。
一般來講女既進一步,男既會配合,但世事無絕對:smile_14:
Degree 師兄,你咪鬼成日回應兩次呃分啦!嗱,你唔好同你我講你唔小心㩒錯呀吓~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-7-4 11:41 AM 發表 查看引用來源

哈哈,如果佢心裡面冇唔舒服,你會不會懷疑你在他心中的份量?
如果因為呢樣我就無懷疑。而我本身已經唔係多ex,仲有聯絡既得一個,呢啲野佢都知道的

引用:
原帖由 degree06 於 2017-7-4 10:51 AM 發表 查看引用來源
女既有樣有波有腿有腰,除晒衫係個男既面前,又飲左些酒,咁很多男既係會進一步配合。
一般來講女既進一步,男既會配合,但世事無絕對:smile_14:
有無咁著數既事呀。。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-7-4 11:01 AM 發表 查看引用來源

女方因為信自己,而坦白.男方要顯得大方.就讓女方去.女方會欣賞男人既胸襟.這種指定動作.落地落得靚攞足10分滿分.
奈何男方呢頭講完,果頭幻想無限,佢EX做咩約我女友,我女友又會唔會飲酒呢?會唔會坐得好close呢?果 ...
嘩!乜師兄幻想到咁多情景㗎!咁你即係有無試過先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆