上一頁下一頁
發新話題

[請關po lol唔該晒..]DRY到爆既大學生兼職記 + ..... lol (三)

收藏  |  訂閱
3.0k  48.8k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:48 AM 發表 查看引用來源

其實=.=我覺得...AV啲男人比較有礙觀賞..............
AV啲老細同我個老細差太遠啦掛lol
咁主觀式果D,個畫面成程都睇唔同個男人個樣,得個女同條J
都有D ok 既,唔係個個中年肥漢, 但要搵下lor lol

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-24 12:49 AM 發表 查看引用來源
邊兩隻呢~
爆4大學生..請自行找不同lol

引用:
原帖由 小處男 於 2014-4-24 12:51 AM 發表 查看引用來源

咁主觀式果D,個畫面成程都睇唔同個男人個樣,得個女同條J
都有D ok 既,唔係個個中年肥漢, 但要搵下lor lol
lol 其實我唔明點解要搵啲咁既男人lol 唔係要靚仔, 但唔係一副擺明係AV男既樣lol

大學生:smile_o12:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:55 AM 發表 查看引用來源

lol 其實我唔明點解要搵啲咁既男人lol 唔係要靚仔, 但唔係一副擺明係AV男既樣lol
唔係個個下面都夠料長期戰鬥 lol
同埋你係未睇癡漢果D呀? XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:54 AM 發表 查看引用來源

哦 仲意為你話頭先個cm 有錯字-.-
爆4 同低b 冇抵觸
可以照叫haha

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:54 AM 發表 查看引用來源

低b大頭豬

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-4-24 12:57 AM 發表 查看引用來源
大學生:smile_o12:
巡此王:smile_34:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-4-24 12:57 AM 發表 查看引用來源

唔係個個下面都夠料長期戰鬥 lol
同埋你係未睇癡漢果D呀? XD
有料長期戰鬥咪又係啪藥既lol?

唔係痴漢喎好似lol 正正常常嗰啲啦, 同男朋友睇嗰啲我都冇乜覺得好睇lol

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-24 12:57 AM 發表 查看引用來源

哦 仲意為你話頭先個cm 有錯字-.-
爆4 同低b 冇抵觸
可以照叫haha

爆4同低B有抵觸架=.=
低B爆唔到4
我係爆4大學生就唔係低B lol

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆