上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

UM..細佬有一個不請之請, 發哥可唔可以PM楚欣雪真人個名比細佬

引用:
原帖由 spamna 於 2012-7-12 10:09 PM 發表 查看引用來源
其實每一位角色都唔想死唔想失去,如果用死而復生手法,我本覺得太過公式法了,如果要重要人物葬烈犧牲,反而令人更加難忘,就好似英雄本色mark哥,無間道朝偉,神探青雲都令結局更深刻,橫掂三姊妹色文版再唔會出現 ...
spamna兄好提議喎!不過玩到咁大都幾難成事.不如spamna兄寫篇色文,背景設定為娜娜同世飛幫手扶靈啦!

引用:
原帖由 劉金發粉絲 於 2012-7-12 10:32 PM 發表 查看引用來源

多謝 。未睇過你D文章喎,得閒Po條網止上來好嗎?
惦可以在發哥面前賣文章呢...

雪綾千萬不要死!:')

睇返前幾集,發現雪綾可以解除竹簡既魔咒,會唔會最後自己解左咒自救

又會唔會你沈捷係竹簡上做左手腳,set好左得佢自己先用得:smile_13: :smile_13:

總之雪綾姐唔好死:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 鋼J王 於 2012-7-12 09:02 PM 發表 查看引用來源
雪綾真的要死嗎?:smile_o03:  唔想睇到雪綾俾獸王搞ar:smile_o06: 求求你啦發哥:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
順便問一問,大結局大約會於幾點鐘上載?望回答。同埋發哥的文真是寫的太好啦!!!:smile_o12:
你 ...
7月14日晚上8點開始貼第四十二集,10點貼四十三集!
我不是不寫文,只是不寫色文,小說我是會直寫下去的!

引用:
原帖由 spamna 於 2012-7-12 10:09 PM 發表 查看引用來源
其實每一位角色都唔想死唔想失去,如果用死而復生手法,我本覺得太過公式法了,如果要重要人物葬烈犧牲,反而令人更加難忘,就好似英雄本色mark哥,無間道朝偉,神探青雲都令結局更深刻,橫掂三姊妹色文版再唔會出現 ...
spamna真係有創意,好喇,如果雪綾真畀『獸王』姦淫至死的話,就這樣做喇!

引用:
原帖由 t88248 於 2012-7-12 10:22 PM 發表 查看引用來源
大師:smile_41:
可以,PM我呀!

引用:
原帖由 hoho1229 於 2012-7-13 12:44 AM 發表 查看引用來源
睇返前幾集,發現雪綾可以解除竹簡既魔咒,會唔會最後自己解左咒自救

又會唔會你沈捷係竹簡上做左手腳,set好左得佢自己先用得:smile_13: :smile_13:

總之雪綾姐唔好死: ...
一切都有可能!

引用:
原帖由 forevereden 於 2012-7-13 12:36 AM 發表 查看引用來源
雪綾千萬不要死!:')
‥‥‥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆