上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.6k  145.8k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-16 22:22 發表 查看引用來源
我还like圆周呢
即喜歡粗和長😂😂😂這也是正常👍🏾🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-16 23:33 發表 查看引用來源
即喜歡粗和長😂😂😂這也是正常👍🏾🤣
还喜欢有技巧的呢
yeeeee。。。。你一大早就说这个,人家。。。

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-17 07:52 發表 查看引用來源
还喜欢有技巧的呢
yeeeee。。。。你一大早就说这个,人家。。。
師妹想要呢?🥰

早晨, 本宮今日係o黎報佳音o既   

其實呢, 中意長同粗係一種心理上o既preference 而已
見到男性咁雄偉o既下體, 會有一種類似於崇拜, 驚歎, 加小小恐懼o既興奮
少數o既女性係有dd 渴望, 想感受一下被人插到疼痛o既感覺   
舒服o既性愛有d 太mainstream 囉, 反而一個男性可以o係呢個行為上整痛自己, 會覺得佢更man更有男人味
但係好坦白一句, 如果單純係追求性快感, 想最短時候得到最愉快o既高潮,
其實jj 稍為短dd o既男性係更容易做到呢個要求o既
因為我地 G點o係陰道前方大概中間果個位, 太長o既jj 往往會miss 左呢個地方
反而短少少o既o係抽插過程中龜頭會一直係咁督果一點, 同豆豆高潮(被口交)唔同,
豆豆高潮好刺激, 但好快會勁酸勁敏感忍唔住要對方停止, G點高潮係超舒服超暢快,
可以四次六次八次高潮自己繼續搏命un 都受得住, 甚至唔想停落o黎添

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-17 08:16 發表 查看引用來源
師妹想要呢?🥰
我想要的生活啊~~ 我想要以后结婚了还是同居的时候,早上在老公起床之前,我就先起身准备早餐,然后回去房间叫醒老公。当然不会是以简单的方式来叫醒他

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 08:23 發表 查看引用來源

其實呢, 中意長同粗係一種心理上o既preference 而已
見到男性咁雄偉o既下體, 會有一種類似於崇拜, 驚歎, 加小小恐懼o既興奮
少數o既女性係有dd 渴望, 想感受一下被人插到疼 ...
除咗有豐富性經驗嘅女性,通常所謂大家閨秀嘅女性見到一條咁長咁粗嘅陽具一定會有驚恐同抗拒,有啲進取嘅女性見到男性咁雄偉o既下體或許有啲興奮同期待。
G點o係陰道前方大概中間果個位,所以有性經驗嘅女性都鍾意擁有大龜頭嘅男士,可以令到佢哋欲仙欲死。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 08:23 發表 查看引用來源

少數o既女性係有dd 渴望, 想感受一下被人插到疼 ...
姐姐说的报佳音是什么呢?难道姐姐要当妈咪了??
至于姐姐说的那个被插到不想停下来的感觉,我有试过哦。。。可是蛮久了所以我不记得是怎么样的情况了,哈哈
还有就是我想问问哦,为什么我男朋友好像不愿意告诉我他的size呢?我蛮好奇的,通常男生不是会很大方的告诉女朋友吗?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-17 08:41 發表 查看引用來源

除咗有豐富性經驗嘅女性,通常所謂大家閨秀嘅女性見到一條咁長咁粗嘅陽具一定會有驚恐同抗拒,有啲進取嘅女性見到男性咁雄偉o既下體或許有啲興奮同期待。
G點o係陰道前方大概中間果個位,所以有性經驗嘅女性都鍾意擁有大 ...
平衡生活,我有在分析你的所有留言哦。。。可是我不知道你是男生还是女生哦,因为你说的每一次都太中立了,哈哈哈。好像那位calvin,就很明显是男生

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-17 08:32 發表 查看引用來源
我想要的生活啊~~ 我想要以后结婚了还是同居的时候,早上在老公起床之前,我就先起身准备早餐,然后回去房间叫醒老公。当然不会是以简单的方式来叫醒他 ...
這位太太真是可遇不可求,相信喺香港沒有很多你這類型的太太。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-17 08:45 發表 查看引用來源

這位太太真是可遇不可求,相信喺香港沒有很多你這類型的太太。
真係有一個! 當然唔係我啦

有條友雖然宜家已經潛o左水, 但之前朝早六點唔到就開始留言
一個少奶奶家庭主婦, 唔駛返工, 訓到十一二點都冇人理, 卻天未光就拮起身"煮早飯"
唔係特登講野懶斯文呀, 真係早飯, 米飯個飯, 人地老公o既傳統, 有飯有湯有蛋有kimchi
煮好飯上網等老公梳洗用餐收拾好自己先再訓個回籠覺, 據說由結婚day 1 到大住個肚都日日如是

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆