上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

本來名古屋3:0个時買5.5球大、有4.9倍、但客好快已入兼破旦、唯有再追6.5大、反而有5.5倍!:096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 06:58 PM 發表 查看引用來源
本來名古屋3:0个時買5.5球大、有4.9信、但客好快已入兼破旦、唯有再追6.5大、反而有5.5倍!:096:

架仔波如果嚴無肉食, 半場投注細好少失拖, 差不多送錢比你, 重要求你要架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 06:50 PM 發表 查看引用來源

咁你可唔可以入我FB呀, 不過我發現有條粉腸叫Jianshan Bai, 照計唔係又係你, 因為頭又光, 又獪瑣, 成條咸濕佬咁款. 不過你個名又幾過癮, 只此一家.
你有冇接受、我只看到你相同你的朋友比利同細魚相!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 07:02 PM 發表 查看引用來源

架仔波如果嚴無肉食, 半場投注細好少失拖, 差不多送錢比你, 重要求你要架!
名古屋例外、上次都好多波入!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 07:03 PM 發表 查看引用來源

你有冇接受、我只看到你相同你的朋友比利同細魚相!
即是唔可以入主頁, 多謝.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 07:09 PM 發表 查看引用來源

即是唔可以入主頁, 多謝.
咁你又試下Add我

老羊、原來你8月6已邀請我!我未接受、咁你睇吾睇到內容所有照片?

老羊!已看到你內文了!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 07:20 PM 發表 查看引用來源
老羊、原來你8月6已邀請我!我未接受、咁你睇吾睇到內容所有照片?
我梗係睇到啦! 唔係我都一早知你有一仔一女. 不過我始終唔見你係肥佬泥生果舖出現架! 我好難同肥佬泥交待.

老劍, 我現在問緊人怎樣係FB做上載封面, 尺寸方面跟足做好. 因為有封面好乸有型架! 横誇成個主頁.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆