上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#47 - 旅遊性幻想

收藏  |  訂閱
3.0k  33.9k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2019-7-16 10:36 PM 發表 查看引用來源

都唔係,比率問題。。。,
而且,性急時,唔跟指示用嘛。。。:smile_40:
應該好熟手至係

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-16 10:55 PM 發表 查看引用來源

應該好熟手至係
都有薪手

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-16 10:55 PM 發表 查看引用來源

應該好熟手至係
都有薪手

撩妹技巧~~

有咩運動係.........只要男人你識,
大波妹跌親你去拉起佢佢會好感謝,
長腿小姐唔識唔介意你扶住佢,
索孖妹打孖玩時,你可以去幫手,
最正係唔會有個靚仔彈出黎可以搶野食............因為佢都可以趴街中.
呢樣運動真係正~~~~:smile_34: :smile_34:

唔難估,大家又估唔估?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 10:21 AM 發表 查看引用來源
撩妹技巧~~

有咩運動係.........只要男人你識,
大波妹跌親你去拉起佢佢會好感謝,
長腿小姐唔識唔介意你扶住佢,
索孖妹打孖玩時,你可以去幫手,
最正係唔會有個靚仔彈出黎可以搶野食............因為佢都可以趴街中.
呢樣運動真係正~~~~:smile_34: :smile_34:

唔難估,大家又估唔估? ...
溜冰?

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-7-17 10:27 AM 發表 查看引用來源

溜冰?
又好似係喎

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-7-17 10:27 AM 發表 查看引用來源

溜冰?
bingo..........
最近小弟被小朋友的不停催逼下,一齊去左玩親子溜冰.
小弟以前窮,無機會玩.........所以堅唔識.
而我連日上堂,發現一樣野,原來.......有男人會單身去玩,去搵食架

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 10:36 AM 發表 查看引用來源

bingo..........
最近小弟被小朋友的不停催逼下,一齊去左玩親子溜冰.
小弟以前窮,無機會玩.........所以堅唔識.
而我連日上堂,發現一樣野,原來.......有男人會單身去玩,去搵食架 ...
我都陪個小朋友玩,但現在冰場你一跌十秒左右就有職員扶你

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-7-17 10:39 AM 發表 查看引用來源

我都陪個小朋友玩,但現在冰場你一跌十秒左右就有職員扶你
你個場太正規,我去果個,我自己起身仲快。
但我見果位高手,好似你講咁,只要有女跌,佢會5秒到,我認……我愛莫能助……
而高手係限定服務,只救女生。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 11:41 AM 發表 查看引用來源

你個場太正規,我去果個,我自己起身仲快。
但我見果位高手,好似你講咁,只要有女跌,佢會5秒到,我認……我愛莫能助……
而高手係限定服務,只救女生。 ...
那師兄你要努力多多學習。💪💪💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆