上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.7k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-6-14 12:26 PM 發表 查看引用來源

係有4台廣告!
Thanks ching, 一間係牛肉面,另一間原來係長樓梯,咁我去過,不過晨咁早去,9am,入門口轉左可沖涼的,不過我又唔見邊個靚女喎

引用:
原帖由 flat26d 於 2019-6-14 01:10 PM 發表 查看引用來源

Thanks ching, 一間係牛肉面,另一間原來係長樓梯,咁我去過,不過晨咁早去,9am,入門口轉左可沖涼的,不過我又唔見邊個靚女喎
牛肉開11 ,係長樓梯先可以9xx

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-6-14 03:30 PM 發表 查看引用來源

牛肉開11 ,係長樓梯先可以9xx
明哂,thx

我琴日都去左長樓梯,晨早埸,我相信我係第一個客,c父幫我光豬推油都幾舒服,轉身後開3舊,還價兩舊成交。不過最攪野係在按前沖涼房門口等沖涼,一開門,囡囡只圍着一條浴巾望住我,應該係囡囡剛起身梳洗,真係有DD唔好意思。

請問呢d正骨使唔使比小費? 通常比幾多:smile_41:

看來長樓梯換佐CF,咸未加重佐!

引用:
原帖由 bbbccc7070 於 2019-6-14 10:24 PM 發表 查看引用來源
請問呢d正骨使唔使比小費? 通常比幾多:smile_41:
一般無抓小費!
隨心!三幾十可以!

今日去深水x元x街 亂打亂撞去了一間正太, 剛巧冇其他囡囡,只有豉油 ,就搵豉油幫我按 ,夠力水,到位,全程二百蚊不用找。

P.s. 豉油原來有另外一間鋪在9成

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-6-15 12:20 AM 發表 查看引用來源
今日去深水x元x街 亂打亂撞去了一間正太, 剛巧冇其他囡囡,只有豉油 ,就搵豉油幫我按 ,夠力水,到位,全程二百蚊不用找。

P.s. 豉油原來有另外一間鋪在9成 ...
C兄,豉油即係咩?.....老板娘娘!
呢兩間場已經係好多C兄既黑名单,不值一提!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-6-15 09:05 AM 發表 查看引用來源

C兄,豉油即係咩?.....老板娘娘!
呢兩間場已經係好多C兄既黑名单,不值一提!
Haha.都係個句:你有的我可能無,我有的你可能無,純分享!
P.s. 搞笑的是我見豉油幫我按,所以不敢搞搞震,我搣開褲仔少少,她一進來便對我說,這批褲不好,咁容易破,但按到最後的時候,我的褲給她搣到變了裙褲,完全冇了中間褲管的阻隔,就是這樣的神秘,不知她想什麼,全程她也沒有提出其他要求。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆