上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-7-4 10:50 AM 發表 查看引用來源

同EX食我有.
我同女朋友仲同埋朋友加我EX食都有.
有D野,過左去就係過左去.2個人以前既片段過程可以私下回憶,但2個人既感情就唔好隨便回憶了.
咁師兄有試過番食舊女友未呢?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-4 10:50 AM 發表 查看引用來源

師兄意思即是點呢?
女方因為信自己,而坦白.男方要顯得大方.就讓女方去.女方會欣賞男人既胸襟.這種指定動作.落地落得靚攞足10分滿分.
奈何男方呢頭講完,果頭幻想無限,佢EX做咩約我女友,我女友又會唔會飲酒呢?會唔會坐得好close呢?果間餐廳係咩架,好貴架喎,生蠔仲好正添,頂,食咩生蠔啊,食完都無用既?今日有D凍喎,女既出門時好似唔夠衫,一陣會點架.天文台講夜晚會局部地區性驟雨,佢EX會唔會帶我女友係架車度避雨架.食到幾時call佢好呢?定唔call好啊?等電話?係喎,今晚我好忙喎,我可以OT,可以打波,可以睇高海寧游水,但係.....定還是去接女友好呢如果一陣佢食野果度出現地區性驟雨................

誇就誇左D,但我總認為,男人點都會諗.:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-4 10:51 AM 發表 查看引用來源

咁師兄有試過番食舊女友未呢?
無.最想返食果個我食唔出手,死未?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-4 10:19 AM 發表 查看引用來源
你妻子真大方。
她不會阻止我去的,不過心裡面唔舒服實有。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-7-4 10:27 AM 發表 查看引用來源
我試過同ex出街食飯,諗住扮乖預先報案,點知當時既男友話叫我下次唔好講同邊個食,就咁同朋友見面就算。佢會呷醋但又唔想阻我
哈哈,如果佢心裡面冇唔舒服,你會不會懷疑你在他心中的份量?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-7-4 10:36 AM 發表 查看引用來源
即你唔會講大話扮同兄弟食飯?

其實。。。如果我係你太太,我又未必想知你同ex出去
因為知左,唔俾你出又唔係,俾你出一定會問住你返黎未,好想知你地食左咩,傾左d咩
分分鐘心諗,食左幾錢,下次要同我食double!!!
講大話,如果俾佢知道大件事。

哈哈,我都估女人會諗好多野。有次舊同學聚會,返到家妻子問好多野,問問下仲問到發脾氣… 我先諗到,然後和她說,舊同學聚會阿0沒有去… 嘻嘻。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-7-4 11:02 AM 發表 查看引用來源
無.最想返食果個我食唔出手,死未?
哈哈,我睇錯想食冇食過果個…

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-4 10:11 AM 發表 查看引用來源

唔係咩叫“有食唔食,罪大惡極呢?”
啲女自己送上門,唔食就笨啊!
哈哈
男人嘛
明既
食完都未必係同你"一齊"
千其唔好咁天真

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-7-4 10:27 AM 發表 查看引用來源

我試過同ex出街食飯,諗住扮乖預先報案,點知當時既男友話叫我下次唔好講同邊個食,就咁同朋友見面就算。佢會呷醋但又唔想阻我
其實真係唔應該講

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-4 10:24 AM 發表 查看引用來源

我已變質了,我所形容的是其他人啊!
變質?變到點先 :smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆