上一頁下一頁
發新話題

[請關po lol唔該晒..]DRY到爆既大學生兼職記 + ..... lol (三)

收藏  |  訂閱
3.0k  48.9k

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-24 12:37 AM 發表 查看引用來源
真係......
你係為我既 不如單獨傾啦HA
喺到傾開心啲喎XD

ps. 我覺得版主好得意XD 係咁push返個wechat 騙局po XD!!!!!!!!!!

認真..訓先..
晚安各位

咪話我唔同你講goodnight喇!!
晚安啦低B大學生

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:32 AM 發表 查看引用來源

lol我一路都話, 我有色心, 冇色膽lol 唔係想唔想既問題, 係敢唔敢lol 想係FF咋嘛, 真係take action 就還take action 啦lol

咁可能係冇feel XD 撞啱幾次都係冇feel XD! 哈哈
但問題你FF果D都唔係叫食,係hi 下油 lol
咁一係我咁講,如果你食左,無任何手尾跟,你會唔會食?

咁你要睇多D唔同既片啦

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-24 12:39 AM 發表 查看引用來源
認真..訓先..
晚安各位

咪話我唔同你講goodnight喇!!
晚安啦低B大學生
=口=死仔包!

引用:
原帖由 小處男 於 2014-4-24 12:39 AM 發表 查看引用來源

但問題你FF果D都唔係叫食,係hi 下油 lol
咁一係我咁講,如果你食左,無任何手尾跟,你會唔會食?

咁你要睇多D唔同既片啦
er...咁會掛lol 但呢件事冇乜可能lol

例如呢lol 重口味我睇唔落XD 外國嗰啲睇過lol 日本似乎係最順眼lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:41 AM 發表 查看引用來源

=口=死仔包!
同你講goodnight都要死仔包下次都係唔再講..!
講又唔岩~唔講又唔岩
SO_SAD!

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-24 12:43 AM 發表 查看引用來源
同你講goodnight都要死仔包下次都係唔再講..!
講又唔岩~唔講又唔岩
SO_SAD!
你打錯兩隻字:smile_45: 再打過啦哥哥

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:42 AM 發表 查看引用來源

er...咁會掛lol 但呢件事冇乜可能lol

例如呢lol 重口味我睇唔落XD 外國嗰啲睇過lol 日本似乎係最順眼lol
唔同既地方例如係有格,無格,故事式,企劃式,玩既內容等
可能你會鐘意D 同老細係office 做黎做題材既片

引用:
原帖由 小處男 於 2014-4-24 12:47 AM 發表 查看引用來源

唔同既地方例如係有格,無格,故事式,企劃式,玩既內容等
可能你會鐘意D 同老細係office 做黎做題材既片
其實=.=我覺得...AV啲男人比較有礙觀賞..............
AV啲老細同我個老細差太遠啦掛lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:44 AM 發表 查看引用來源

你打錯兩隻字:smile_45: 再打過啦哥哥
邊兩隻呢~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆