上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  55.7k

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-19 11:08 PM 發表 查看引用來源

佢係正經女來的:smile_o05:
:smile_19:  我地巧唔正經咩

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-19 11:07 PM 發表 查看引用來源
禾唔想D錢白易送比D貢既人手上呀嘛:smile_o03:佢要女...禾介紹D妹妹比企啦...照收返咁既價錢...大把人肯啦:smile_o08:
  煙旺來~~溫液去唶

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-19 11:09 PM 發表 查看引用來源
呢D情況禾緊係唔洗郁手啦...係都係做揮一揮手果個既姐:smile_o01:
  共卵扑街呀你

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-19 08:46 PM 發表 查看引用來源
唔係當...根本就係...根本一開始上去玩...撞到個sn姐姐/技c姐姐果下開始...係已經冇可能同果個技c發展一段正常既關係...因為你第1次見到佢既時候...係嫖客...冇一個女仔會鐘意自己條仔去嫖...所以係一定冇可能:smile ...
我越黎越明白,就係第一次佢已知我的身份,就不會喜歡我,但為錢,就要假扮喜歡我,但我唔知道,以為佢真係仲意我,於是越踩越深。但我在這個區,越黎越知道其中道理,就知道係無可能。

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-19 09:53 PM 發表 查看引用來源
南島兄...點解我地個個都講中哂?因為我地都試過...唔好話怪唔怪錯...根本你同佢既關係只係技c同客人...冇其他...朋友...其實本本都冇可能...都係都有少部份例子...我試過...龍e都試過...好多都試過...但係就一定唔係 ...
"佢根本就冇理過你",無錯,佢就係咁樣,我對佢咁好,你話當我係佢一個普通朋友呀,都話會可能買番少少野比你,但佢就係無,根本就係冇理過我。

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-19 09:53 PM 發表 查看引用來源
南島兄...點解我地個個都講中哂?因為我地都試過...唔好話怪唔怪錯...根本你同佢既關係只係技c同客人...冇其他...朋友...其實本本都冇可能...都係都有少部份例子...我試過...龍e都試過...好多都試過...但係就一定唔係 ...
我已將你這段話copy左記低,我好受用,我一直唔明,你地都係沉左,點解你地沉就好地地,又唔聽話要同個小姐分開,點解你地一直係要我同佢分開,我依家明白,我係比佢食住,佢要乜我比乜。若果我同佢講清楚呢,咁又可唔可以繼續,即係做到各取所需呢?

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-19 10:02 PM 發表 查看引用來源
你係咪又係我小你???你慢慢明白係一件好事...証明你重有得救...我講過...你玩多左...見多左...過左一排...就唔會咁肉緊...係咪呢??:smile_o10:但係你如終係on9...佢出黎做...係一定有原因...但係你理咁多做咩?難聽d講 ...
我今晚係這個區,真係睇到自己好震撼,我聽你所講,又真係好有道理。佢係我面前講到佢唔想做這行,但生活所迫,唔做就無飯開,佢知我喜歡佢,於是利用我心軟,總之千方百計要我比錢,我唔肯比佢就話聽日出返黎做(其實我話佢一直做緊)。有D野,我睇左你的分析,就知佢知我一緊張佢,就要我比錢,唔係就點點點,如果我唔理佢,唔緊張佢,唔同情佢,我就唔會額外比咁多,總之每次x就比錢佢(我每次要比一千五百, 即使買左幾千蚊野果日, x佢一樣要照比, 有時無x一樣要我比一千五百)。

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-19 10:50 PM 發表 查看引用來源
我直覺話我知你話果個怪你既C兄係我...我果次都係講下姐...唔洗放係心到:smile_o16:
我依家先睇到這一版,無錯,應該係師兄你,所以我就每晚都睇細心D,不過我多謝你。講真,原來前幾日睇的,以為自己明白,其實今晚睇的,先至震撼,我知點做啦,我總覺得對佢地真係要講策略,唔能夠好似我咁同佢地講真心,佢真係利用我肉緊佢這一點,一旦我唔肉緊佢,佢就無我符,不過我唔肉緊佢,我仲搵佢做乜呢?

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-19 10:30 PM 發表 查看引用來源

我將你這篇文睇左幾次,好怕睇漏左D內容,我好難講出我對你這篇文如何的驚嘆,點解唔識我,卻好似知我好多野,同我講野,勸我。我真心多謝你,如同其師兄一樣,我都係真心多謝。
我已40,但佢話20尾,佢唔肯比我 ...
我睇見你,真係好似睇緊自己!都有拾幾年囉,果時去平湖玩,結果就同你一樣!果時年少輕狂,真係天不怕,地不怕,只怕無女!往事不堪回首,當時迷到佢好緊要,錢就不在話下,自己既感覺就呃唔到人,當我真真正正見到佢同個老野一齊,就乜都死晒,諗過死,點解個天會咁玩我?我俾佢咁多錢,對佢咁好,佢同個老野一齊?個個朋友都吊我,話我傻,我就話,你唔係我,你又點知我既感受?正正就係你而家既情況,你既感受!到最後,我羸左自己,自此就喺大陸打滾,仲俾我見識到好多好多!!!
你而家就自怨自艾,寧願我負天下人咁!
各取所需,係你而家唯一出路,你而家要做既,就係努力搵錢,乖乖奉上你搵既血汗錢!!!星期五喇,記得帶多幾仟,費事條女又面黑啦,係唔係???

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-19 11:55 PM 發表 查看引用來源

我已將你這段話copy左記低,我好受用,我一直唔明,你地都係沉左,點解你地沉就好地地,又唔聽話要同個小姐分開,點解你地一直係要我同佢分開,我依家明白,我係比佢食住,佢要乜我比乜。若果我同佢講清楚呢,咁 ...
你同佢講有咩用?你覺得佢會因為你攤牌而感動?:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆