上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 12:56 PM 發表 查看引用來源
屎橋日日見, 呢條屎橋認真屎. 大脾向上屬陽位, 無乜神經線, 要釘都釘腳板底, 原來呢條粉腸腳板生左好多雞眼, 唔多方便露眼架!

有腦同冇腦好容易分別, 李大姐一言猶勝千言萬語的反對. 現時發覺反對派已經係黔驢技盡 ...
我懷疑D釘同大比一早預先消哂毒、咁多傷口吾見有血跡既?

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 01:42 PM 發表 查看引用來源
自從玩FB後, 多左好人回覆, 大部份都讚好, 只有呢位小姐話我無腦, 所以覺得阿爺比香港人印像實在太差.
有d人好怕共剷擋、又有d人人暈亦暈!毫毛主見!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 03:32 PM 發表 查看引用來源

有d人好怕共剷擋、又有d人人暈亦暈!毫毛主見!
唔怕都唔得, 淨係北京安裝左4600個監控器, 有乜依郁, 搓住支炮上門鎖人.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 03:29 PM 發表 查看引用來源

我懷疑D釘同大比一早預先消哂毒、咁多傷口吾見有血跡既?
呢隻肥佬就因佢肥斯大隻, 唔洗抽簽, 即時被選中去做主角. 如果係有柯打, 應該連影都會無埋.

呢隻係上季暑期吹水馬, 好可惜, 無頭馬, 好彩可以降一班, 最重要馬主係條褲老友, 今次再要幫手推一推呢隻駿瑪, 希望能夠再見女馬主一面.

附件

老劍, 自從我近排玩FB後, 我係李大姐發言後, 即時要係FB內封鎖十幾人, 所以係香港好多人都唔滿意阿爺, 尤其是那些係政治學者, 因為覺得佢哋頭上被壓, 平時係佢哋發言, 佢講野你要聽, 所以阿爺講野, 佢哋唔想聽.

不過都有得益是, 有位女好友個女好友add我為朋友, 我都有回應問佢, 是否有人揾過佢拍牙膏廣告, 因為佢副牙同個樣實在太美麗了(只係下半部), 感覺似曾相識一樣.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 05:24 PM 發表 查看引用來源
老劍, 自從我近排玩FB後, 我係李大姐發言後, 即時要係FB內封鎖十幾人, 所以係香港好多人都唔滿意阿爺, 尤其是那些係政治學者, 因為覺得佢哋頭上被壓, 平時係佢哋發言, 佢講野你要聽, 所以阿爺講野, 佢&# ...
Add埋我我喎:071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 06:06 PM 發表 查看引用來源

Add埋我我喎:071:
我試封鎖你, 看看你是否入唔到我FB. 請回覆後我才解鎖.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-12 06:25 PM 發表 查看引用來源

我試封鎖你, 看看你是否入唔到我FB. 請回覆後我才解鎖.
已按左要求

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-12 06:39 PM 發表 查看引用來源

已按左要求
咁你可唔可以入我FB呀, 不過我發現有條粉腸叫Jianshan Bai, 照計唔係又係你, 因為頭又光, 又獪瑣, 成條咸濕佬咁款. 不過你個名又幾過癮, 只此一家.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆