上一頁下一頁
發新話題

●招人爆post..酬金10000分●.**【正淫君子】社團**.AnGel_Babe 徵友第④回^_^

收藏  |  訂閱
5.0k  127.5k

我都係個淫賊, 我想加入

Babe妹:023:

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-2 03:30 PM 發表 查看引用來源

唔令女 都唔駛豬扒呀,比d中等貨來都好呀.... :028:

另外,點解我見d人個簽名可以咁長0既? 唔係限150字家咩?你識唔識呀?:030:
Forum Legend II你升到呢個級  就可以有得改簽名啦
其他級別 如下
高會   可以用假名  可以參加 聖誕卡比賽  第二名 至第五名就有機會:cool: OR本身係版主之後不做都有機會做返高會身份
轉貴樓主 可以評分. 但一定要版主推薦先可以做到..講真呀 . 其實都係冇咩用途呀.只可以加分冇得扣分:095:  
VIP   可以係簽名檔放相出來    要參U子 聖誕卡  比賽拎第一先有機會做到 為期2年呀  好像係....同埋係點超版OR高版引退不做版主.可簡做返 VIP呀:cool: :cool:
我玩左咁耐就係知道咁多野啦:cool: :005:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-2 03:44 PM 發表 查看引用來源

lv愈高就愈大吧=)
:005: :005: 咩叫 LV:007: 呀 :007: :007:   LV手袋呀:008: :005:

:027:  好耐冇出現,報到先....

回覆 1# ‘AnGel_Babe 的帖子

我想姦淫GEL B多D WOR

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-2 04:08 PM 發表 查看引用來源

.......:030:
你都鐘意玩online game家?
我都係喎... 玩緊咩game?:027:
我玩創界架:096:

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-2 04:08 PM 發表 查看引用來源

.......:030:
你都鐘意玩online game家?
我都係喎... 玩緊咩game?:027:
PASS!!多多合作!!
.**【正淫君子】社團**.CalvinJunior淫賊(45)號

請加簽名!

引用:
原帖由 好仔★Kagami 於 2009-4-2 05:24 PM 發表 查看引用來源
Babe妹:023:
開心哥:023:

引用:
原帖由 凍檬B 於 2009-4-2 05:39 PM 發表 查看引用來源

:005: :005: 咩叫 LV:007: 呀 :007: :007:   LV手袋呀:008: :005:
係呀係呀…BUT我吾用LV架..我鍾意地圖多D:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆