上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.3k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-3 12:22 PM 發表 查看引用來源
Good morning everyone~~
呢排真係好凍,凍到日日都包到成隻粽咁出街.
喺外國長大嘅我其實都算慣咗寒冷嘅天氣,都算受得下凍架啦. 不過呢排香港真係凍到連我都受唔住.

連瞓覺都要穿件厚衫 : ...
外國嘅凍同香港嘅凍唔同架嘛,你要小心身子呀

睇左D相,身材真好

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-5 05:35 PM 發表 查看引用來源
剛剛到了附近超級市場買 grocery 外面真的很熱很熱 在超級市場這短短40-45分鐘內 我無論pm或者email已經有一半以上的信息都是問我今天這麼熱,穿了甚麼衣服外出? 真空嗎?

既然大家對我今天外出時的衣著這麼感興 ...
呢個相意景影得好!睇住你對波,我下邊開始扯旗,幻想緊摸向神秘的三角地帶,很濕熱,好多水!

波型巧靚 :smile_47:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-7 01:08 PM 發表 查看引用來源
自己其中一個樂趣,就是會翻開自己衣櫃,refresh一下自己的memory看看自己有甚麼衣服,然後便會把衣服翻出來, 一邊喝著從世界各地出釀的啤酒,一邊把翻出來的衣服mix and match,  自行配搭. 這活動我已經可以自娛, ...
喊住离開,因為第一次可能過唔到自己

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-3 12:22 PM 發表 查看引用來源
喺外國長大�我其實都算慣咗寒冷�天氣,都算受得下凍架啦. 不過呢排香港真係凍到連我都受唔住.

著多件衫,不過除咗條褲,打飛機

睇得出, 對車頭燈好大喎!

Hey...can i get a pic without the snowflakes?😚

可否比原圖我睇

引用:
喺外國長大嘅我其實都算慣咗寒冷嘅天氣,都算受得下凍架啦. 不過呢排香港真係凍到連我都受唔住.

個胸型好靚,幻想右手摸住大波波,左手向三角位進發。雙手齊發,摸到你高潮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆