上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  34.2k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-25 12:16 AM 發表 查看引用來源

乜師兄們唔係最喜歡睇事業線咩?不如先show 咗先啦~~馬甲線同人魚線可以之後再show㗎嘛
到時show人魚線時先順便show埋事情線啦,一次過

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-25 12:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈,我都順路練緊人魚線,一陣修靚條腰我就唔著沙灘只著泳褲去游水。
到時師兄記得通知聲我地你去邊個灘,我地齊齊去支持你!

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-25 12:52 AM 發表 查看引用來源

到時師兄記得通知聲我地你去邊個灘,我地齊齊去支持你!
我?將軍澳泳池。點解,因為佢有個半身池,我企係度可以show晒成個上身,夠型,哈哈。
講笑,其實果度有sir sir 仔,我女鐘意玩。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-24 11:44 PM 發表 查看引用來源

我去旅行都訓得差啲,但唔關生保床事後
而係大爺拎晒水張被,我好多時要蓋毛毯,吉肉唔舒服。我地由第一次同床開始已經係一人一被,盡量唔好打擾大家既訓睡質素。我地兩個一啲浪漫因子都無。咩攬住訓天光拖住手訓 ...
毛毯咁吉肉⋯唔怪得瞓得咁差

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-24 11:37 PM 發表 查看引用來源

重點係腹肌同人魚線,如果咁難練都俾我練到,我完全唔介意俾大家睇下
你唔駛練⋯放相上黎都大把師兄想睇㗎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-24 11:44 PM 發表 查看引用來源

我去旅行都訓得差啲,但唔關生保床事後
而係大爺拎晒水張被,我好多時要蓋毛毯,吉肉唔舒服。我地由第一次同床開始已經係一人一被,盡量唔好打擾大家既訓睡質素。我地兩個一啲浪漫因子都無。咩攬住訓天光拖住手訓 ...
我又唔會分被
不過但一人檸向一邊咁睏囉
拖住睏,攬住睏d咁sweet既野真係細個先會做。。。xd

話時話好快就已經194頁,唔知sam師兄準備咗後篇未呢? :smile_41:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-25 09:35 AM 發表 查看引用來源
話時話好快就已經194頁,唔知sam師兄準備咗後篇未呢? :smile_41:
可能準備埋閃卡益我地😌😌😌

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-25 09:35 AM 發表 查看引用來源
未咁快。下篇會是我的露營下篇。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-25 12:33 AM 發表 查看引用來源

我今次做運動反而買左幾套衫褲,有fit有loose 既。講真,我自知速度上唔快,都真係執著唔黎,係可以叫堅持去做。
想試下,我要做,可以到咩程度而已。
做運動,最高興梗係因為做運動而可以添新裝。我都幫大爺買咗唔少,但佢唔鍾意著緊身衫,所以全部都係鬆身/背心仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆