上一頁下一頁
發新話題

[請關po lol唔該晒..]DRY到爆既大學生兼職記 + ..... lol (三)

收藏  |  訂閱
3.0k  48.9k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:16 AM 發表 查看引用來源

冇啊=.=你地亂改咋嘛

我係爆4大學生:smile_30:
你係春天的虫虫

引用:
原帖由 小處男 於 2014-4-24 12:29 AM 發表 查看引用來源

但如果你食左,假設之後一切如常既,唔洗諗後路,你想唔想食先?
仲要睇套片會唔會令你有feel,唔好講你,有時男仔睇套片無feel, 都會睇兩眼就唔想睇
lol我一路都話, 我有色心, 冇色膽lol 唔係想唔想既問題, 係敢唔敢lol 想係FF咋嘛, 真係take action 就還take action 啦lol

咁可能係冇feel XD 撞啱幾次都係冇feel XD! 哈哈

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-24 12:29 AM 發表 查看引用來源
搞掂左~_~好柒咁
唔會好7lol 因為好矇, 又話大機既XD!

引用:
原帖由 azpui 於 2014-4-24 12:31 AM 發表 查看引用來源

係喎。。終於搞掂paper?

搞掂嗰份lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:33 AM 發表 查看引用來源

唔會好7lol 因為好矇, 又話大機既XD!
因為我用小畫家搞過張相囉-_-

引用:
原帖由 otistou 於 2014-4-24 12:32 AM 發表 查看引用來源

你係春天的虫虫

我唔係:smile_38:我係爆4大學生:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-24 12:34 AM 發表 查看引用來源
因為我用小畫家搞過張相囉-_-
小畫家XD!!!!!!! 好啦, 搞掂左icon, 你可以訓教啦終於XD 頭先話沖完涼訓, 而家已經12點半XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:35 AM 發表 查看引用來源

小畫家XD!!!!!!! 好啦, 搞掂左icon, 你可以訓教啦終於XD 頭先話沖完涼訓, 而家已經12點半XD
因為你囉-_-
要人整相...:smile_o08:
不嬲都唔用相...

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-24 12:36 AM 發表 查看引用來源
因為你囉-_-
要人整相...:smile_o08:
不嬲都唔用相...
乖啦XD 我都不嬲唔用相XD 上次為左classify我同你, 我就加左, 但完來唔夠, 今次輪到你加啦XD!

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 12:37 AM 發表 查看引用來源

乖啦XD 我都不嬲唔用相XD 上次為左classify我同你, 我就加左, 但完來唔夠, 今次輪到你加啦XD!
真係......
你係為我既 不如單獨傾啦HA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆