上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 spamna 於 2012-7-11 11:57 PM 發表 查看引用來源
如果有日;有人惡搞寫淫蕩三姊妹,一個淫、一個姣、一個色,三姊妹力溝鑽石王老五型英帥靚正阿劉生,你會唔會睇下支持下啊?

我都唔敢出聲講,雪綾的紛絲又多!又惡!

引用:
原帖由 elampersian 於 2012-7-12 12:04 AM 發表 查看引用來源
悔劍好搵笨,時長時短

佢一斬落黎,等敵人防佢就即刻縮短

過左防守即刻變返長

佢玩哂啦
‥‥‥

引用:
原帖由 kv322 於 2012-7-12 12:29 AM 發表 查看引用來源
死人劉金發
我唔要雪綾死

你係全能嘅男主角兼作者
救下佢啦:')
過奬!
讓一切順其自然吧!

引用:
原帖由 劉金發粉絲 於 2012-7-12 12:38 AM 發表 查看引用來源
點解華泰要答應殺人ar~如果佢死左,色麗點算呢?:smile_40:
魯校長好勁ar~而且好有道理,想不到劉兄對死亡的見解多麼透徹......
沈捷其實是一塊好材料,只是童年陰影的影響太大...但沈捷會死嗎?文章好像在透露 ...
為了男人的尊嚴!
作為一個男人,如果要色麗幫他還債,他這一輩子都無法在色麗的父母面前抬起頭做人!
如果我是華泰,我都不會接受色麗的幫助,自己的債,自己想辦法還!!
沈捷是一個悲劇人物!
『竹簡』的能量比『魔戒』厲害!

引用:
原帖由 劉金發粉絲 於 2012-7-12 12:42 AM 發表 查看引用來源
我都想要隱藏版ar~:smile_o06: 但是我找不夠七個錯處,怎麼辦?:smile_o04:
還可以給我嗎,拜託:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
facebook再講!

引用:
原帖由 hoho1229 於 2012-7-12 01:08 AM 發表 查看引用來源
死人劉金發,,唔可以俾雪綾姐有事架~追左咁多年,由主播到副校,由現代到明朝~你上世殺左人,唔可以再因為你咸濕整唔見竹簡又死多次:') :') :')
你諗下,雪綾因為你唔見左竹簡而死,雪娜同雪兒一定憎死你,冇左三 ...
得喇!得喇!唔駛數哂出嚟,我知道係劉金發對唔住雪綾,等我想下辦法喇!
貼完這部作品後,就開始做『收藏版』,做一個月吧,到時請再提我。

引用:
原帖由 cinda. 於 2012-7-12 02:37 AM 發表 查看引用來源
雪綾一定唔會有事:smile_34:
佢破得竹簡係雪兒既咒,又點會破唔到自己?
再者,雪綾比獸王搞掂,死既應該係全世界,2集應該講唔完

我估,結局死既會係華泰:smile_38:
是否如此,7月14日準時睇大結局!:smile_30:

引用:
原帖由 michiyo6366896 於 2012-7-12 03:04 AM 發表 查看引用來源
你出馬實無問題的,你有黃金右拳!一個打二十個,重勁過葉問^^虬虬虬

打人就可以,打『獸族』沒有用的!:smile_27:

引用:
原帖由 michiyo6366896 於 2012-7-12 03:09 AM 發表 查看引用來源
發哥你嫁fb叫咩名,我係新人pm唔到你

劉金發。

引用:
原帖由 Hellobunny 於 2012-7-12 04:48 AM 發表 查看引用來源
雪綾姐姐咁好人,發哥千祈唔好比獸王傷害她!
我會盡力的!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆