上一頁下一頁
發新話題

小女第一次寫...無做愛架,不喜勿看...

收藏  |  訂閱
319  63.0k

引用:
原帖由 三先生 於 2009-6-26 12:06 AM 發表 查看引用來源

有緣先可以0係度撞到jar~~
怕咩,
大家都係男人~~~:smile_34:
無野睇...hahahahaaa

引用:
原帖由 三先生 於 2009-6-26 00:03 發表 查看引用來源

有幾差ar?!:smile_41:
睇吓 top g  g  張相咪知囉~

引用:
原帖由 freeO'clock 於 2009-6-26 12:29 AM 發表 查看引用來源

睇吓 top g  g  張相咪知囉~
好發人深省

:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 燒魷魚 於 2009-6-25 05:45 PM 發表 查看引用來源

乜好挑逗咩:smile_41:
我都唔知呀..
請睇波重要請食埋波餅,言語間又處女同呢樣果樣,我好肯定你係因為愛先會出言挑逗。

引用:
原帖由 燒魷魚 於 2009-6-25 05:08 PM 發表 查看引用來源

我地都係好重視朋友既人..
唔會亂黎..
我極度唔重視朋友既人,咪一樣無出事。問題係情況與氣氛,跟住就係感覺,關係呢樣野都幾次要

your story finished ??

引用:
原帖由 勁呀 於 2009-6-26 06:28 AM 發表 查看引用來源

我極度唔重視朋友既人,咪一樣無出事。問題係情況與氣氛,跟住就係感覺,關係呢樣野都幾次要
我都覺得出唔出事, 同當時 ga 氣氛, 情況, 環境同感覺有很大關係. 唔係話做就做 ga.
我有個 friend 同個女仔濕吻車完一大輪之後, 大家仲一絲不掛, 但最終都冇攪野 la..
佢話尊重對方.  
佢地最終做左男女朋友..

引用:
原帖由 tslauhk 於 2009-6-26 11:07 AM 發表 查看引用來源

我都覺得出唔出事, 同當時 ga 氣氛, 情況, 環境同感覺有很大關係. 唔係話做就做 ga.
我有個 friend 同個女仔濕吻車完一大輪之後, 大家仲一絲不掛, 但最終都冇攪野 la..
佢話尊重對方.  
佢地最終做左男女朋友 ...
所以咪話講同做係兩回事,就好似男女朋友大家需要做愛就係做愛,其中一方唔需要而強行去做愛就叫強姦。
做愛後先變成男女朋友,多的是啦......

咁樣引人法..:smile_47:

引用:
原帖由 勁呀 於 2009-6-26 02:13 PM 發表 查看引用來源

所以咪話講同做係兩回事,就好似男女朋友大家需要做愛就係做愛,其中一方唔需要而強行去做愛就叫強姦。
做愛後先變成男女朋友,多的是啦......
c hing 絕對同意.
說就算係男女朋友, 咪剩係識做愛先得 ga

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆