上一頁下一頁
發新話題

m前最後一擊!初貼相-p.1 係我patpat狗仔式插緊時影!!

收藏  |  訂閱
798  82.8k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-17 12:01 PM 發表 查看引用來源

我尋晚都係~~~~一路含佢,佢係咁透大氣~~~幾爽
係架,我次次毒龍鑽佢睇住佢點樣呻吟面紅,真係超級爽爆架~

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-5-17 12:02 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 bcm 於 2009-5-17 11:50 AM 發表 查看引用來源

多謝你讚賞,我識攞角度姐~ [/quote

總之值得我地呢 d 識欣賞的男人......讚賞啦:smile_38:
...
唔好客氣,我幾驚你地覺得對腳同pat肉酸~

引用:
原帖由 flashbee 於 2009-5-17 12:03 PM 發表 查看引用來源
多謝圓渾的啤梨相!
哈哈我都覺得個patpat好圓似啤梨~!!
咁對腳又點呢??:smile_41:係page 1.....

引用:
原帖由 friendly_carl 於 2009-5-17 12:04 PM 發表 查看引用來源
pat pat好圓喎,支持你
多謝先~第一次貼希望你地鐘意啦:smile_40:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-17 12:05 PM 發表 查看引用來源

係架,我次次毒龍鑽佢睇住佢點樣呻吟面紅,真係超級爽爆架~
爽完俾佢爆~~~仲正

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-17 12:08 PM 發表 查看引用來源

爽完俾佢爆~~~仲正
係呀,認同~:smile_38: :smile_38:
我地兩個咁鬼死鹹濕~:smile_47:

hi

可以貼下你對波好嗎?

引用:
原帖由 七擒七縱 於 2009-5-17 12:15 PM 發表 查看引用來源
可以貼下你對波好嗎?
有機會先~要影得靚同埋男友肯至得~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-16 05:18 PM 發表 查看引用來源
呢幾日都勁想做,因為黎m的原故,再唔食就幾日無得食........
男友都知我心意,梗係即刻喂我啦......
兩條肉蟲好快糾纏一起,佢將我個頭質去細佬方向,
我將小寶貝慢慢由頂至底lam.....頂到喉嚨丁......放出黎......算 ...
嘩! bcm姐,想我地扯爆旗呀!:smile_47:

你條仔好多.........................................................................................毛呀!

你個 pat 好正丫,適中,吾算大呀!夠圓!正!:smile_46:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-16 05:21 PM 發表 查看引用來源

我覺得自己pat大=.=
正喎

:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆