上一頁下一頁
發新話題

20/6禮拜六[曳曳]俱樂部沙灣仁K又生日派對(酒水人仔220, 歡迎新舊朋友報名)

收藏  |  訂閱
393  16.3k

引用:
原帖由 WeWeVeeVee 於 2009-6-3 10:30 AM 發表 查看引用來源

做咩舉報我:smile_41: :smile_41:,甘咪要扣分??

1b. 挑釁性 / 針對性 / 攻擊性 , 使會員感覺被貶低, 縱使沒有使用粗暴言詞 , 由於有太多可能例子, 不能盡錄. ( 每帖扣20~50分不等 )

我識果個真係叫da ...
請你睇下我舉報你的時間, 係起你出post話攪錯之前做的, 如果係你, 見有人起自己的post裡面寫埋挑釁性 / 針對性 / 攻擊性 &會影響自己聲譽的說話, 你會唔會舉報佢

引用:
原帖由 仙女座‧瞬 於 2009-6-3 01:44 PM 發表 查看引用來源
使唔使報警告誹謗?:smile_o11:
想提一提你, 報警話別人誹謗你係無用的, 警方係唔會受理, 你要循民事訴訟, 如果想知道詳情, 請去d台的法律知識 版, 謝謝

引用:
原帖由 tung_julian 於 2009-6-3 01:47 PM 發表 查看引用來源

呢個唔係我話到事...起訴權在樓主身上~呵呵~~!!
唔緊要喇, w兄而家已經知道係佢自己攪錯, 已經post左係誤會一場, 算喇

引用:
原帖由 tung_julian 於 2009-6-3 01:51 PM 發表 查看引用來源
不過想問下果日去玩既ching們有無人想在去之前按個平價正骨+食晚飯...
時間大概係下午3點按到六點左右,食下野坐車入到去我預7點半前去到等團長...
因為我覺得沙灣d野食唔係咁好食... 想食完先入去 ?
其實我都好想起party前去正骨同埋食野, 不過果日要睇檔, 去唔到:smile_13:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2009-6-3 07:53 PM 發表 查看引用來源

party都未開已經飲醉左:smile_41: 佢d酒量咪仲差過我:smile_30: :smile_30:
我D酒量咪仲差

引用:
原帖由 waikey 於 2009-6-3 02:00 PM 發表 查看引用來源
我可以做証 ,  david84hk 同 曳曳男 由外型以至性格都係完完全全唔同既兩個人 ~ :smile_34:
好彩有團友幫我做:smile_34:

引用:
原帖由 WeWeVeeVee 於 2009-6-3 03:21 PM 發表 查看引用來源

做錯咪教囉,佢唔會錯既,洗唔洗這樣:smile_27:
都係你 nice
我唔會話自己未錯過, 我都係普通人一個, 不過你記唔記得你曾經發過俾我的pm, 裡面的內容都唔係咁客氣

引用:
原帖由 曳曳男 於 2009-6-3 08:20 PM 發表 查看引用來源

其實我都好想起party前去正骨同埋食野, 不過果日要睇檔, 去唔到:smile_13:
太子爺喎,要睇檔:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2009-6-3 08:20 PM 發表 查看引用來源

你叫威威同你睇檔咪得囉:smile_30:

引用:
原帖由 snowmanzoe 於 2009-6-3 08:27 PM 發表 查看引用來源

太子爺喎,要睇檔:smile_30: :smile_30: :smile_30:
係打工仔咋:') 記得party飲多d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆