上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第七回

收藏  |  訂閱
739  5.2k

引用:
原帖由 pkcsw 於 2009-4-25 09:42 AM 發表 查看引用來源
maintanence support 果類吧@@ 我果行行頭好窄.一講就知我係邊間公司做:smile_44:
而家唔讀書,遲d再年紀大d冇咁多時間同心機:smile_27:
雖然唔知係做咩支援
咁你以加咪好細個???????
你一陣返學返幾點呀
係邊度返呀:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 09:46 AM 發表 查看引用來源

真係辛苦你啦
工作咁辛苦..............今日幾點放工呀:smile_13: :smile_13: :smile_13:

我都好掛住你呀
我又冇你M~S~N:smile_13:
今日 off ar

想M~S~N要講咩姐

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 09:47 AM 發表 查看引用來源

雖然唔知係做咩支援
咁你以加咪好細個???????
你一陣返學返幾點呀
係邊度返呀:smile_42: :smile_42: :smile_42:
都唔細啦.廿到尾啦~. 陣間返 OU .
小天使而家你又係返緊工?
有冇讀書?

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-25 09:48 AM 發表 查看引用來源

今日 off ar

想M~S~N要講咩姐
咁算啦...............當我冇講個啦:smile_13: :smile_13: :smile_13:
今日放假都咁早起身:smile_13:
唔訓多陣:smile_44:

引用:
原帖由 pkcsw 於 2009-4-25 09:51 AM 發表 查看引用來源

都唔細啦.廿到尾啦~. 陣間返 OU .
小天使而家你又係返緊工?
有冇讀書?
即係29歲???
我都係啱啱返到屋企冇耐咋..............但我係夜班工作
冇讀書呀
OU=香港公開大學??
返幾點呀?

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 09:51 AM 發表 查看引用來源

咁算啦...............當我冇講個啦:smile_13: :smile_13: :smile_13:
今日放假都咁早起身:smile_13:
唔訓多陣:smile_44:
係咪要姐 我比妳,但無咩on ar

我4點半起咗身 ar 都訓完 lu

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-25 09:54 AM 發表 查看引用來源

係咪要姐 我比妳,但無咩on ar

我4點半起咗身 ar 都訓完 lu
咁你比唔比我呀:smile_45: :smile_45: :smile_45:

4:30咁早起身....................搞咩呀???:smile_14:
以個時間我仲工作中呀:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 09:52 AM 發表 查看引用來源

即係29歲???
我都係啱啱返到屋企冇耐咋..............但我係夜班工作
冇讀書呀
OU=香港公開大學??
返幾點呀?
係ar~ open U 嘛~ 我下晝先上堂.
你又係要番夜班? 你份工又係做咩架?

小天使....早晨......

引用:
原帖由 pkcsw 於 2009-4-25 09:56 AM 發表 查看引用來源

係ar~ open U 嘛~ 我下晝先上堂.
你又係要番夜班? 你份工又係做咩架?
我做服務行業呀
你返工返邊區呀
你住既地區同返學遠唔遠呀:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆