上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(53)

收藏  |  訂閱
748  5.7k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-25 12:40 PM 發表 查看引用來源

又係細路會呀?? 你.....係咪真係要諗掂自己先呢??:smile_13:
已經少左啦, 呢個係之前一直個活動, 未完嘛, 做人要有頭大尾:smile_34:
但其實已經玩少左好多:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-25 12:44 PM 發表 查看引用來源

我卦....:smile_35:
查實我都想找佢...:smile_35:
避你把鬼呀:smile_30::smile_30:
我又無爭你錢

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-25 12:47 PM 發表 查看引用來源

打比佢咪得囉.....:smile_38:
唔通D人唔知佢上左岸.....仲有咁多狂蜂浪蝶........:smile_41: :smile_30:
唔好咁大聲呀, 嚇走晒啦啦:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-25 12:47 PM 發表 查看引用來源
VK, 見到政府請書記, 你有冇興趣? 不過唔知工作, 人工你岩唔岩:smile_13:
我會去睇下, 唔該晒:smile_38::smile_38::smile_38:
但我好多唔合資料呀:smile_44::smile_44::smile_39:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-25 12:49 PM 發表 查看引用來源

我講左啦, 反正佢一定追POST....

係囉, 羨慕天......:smile_13:
唔好羨慕呀, 幻覺黎架咋:smile_27:
好o既...一個就夠:smile_44:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-25 12:50 PM 發表 查看引用來源

直頭妒忌天啦我.......:smile_42:
唔好玩啦爸爸:smile_13::smile_13:
有咩好妒忌, 我見其他post有女神天啦,
好似個個男人都會鍾意佢咁架, 我有排都未到呢個層面:smile_35:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-25 12:56 PM 發表

我會去睇下, 唔該晒:smile_38::smile_38::smile_38:
但我好多唔合資料呀:smile_44::smile_44::smile_39:
人地請經理, 你有鬼資格咩...:smile_38:
又唔係老鬼...:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-25 12:56 PM 發表 查看引用來源

不如諗下攪間搬運公司啦......早兩期果本大便有講, 搵D後生細路搬, 好似有得攪下喎.......:smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-25 12:51 PM 發表 查看引用來源

係呀.....搵你.....老襯呀........:smile_30: :smile_30:
我無喎, 你係咪搵錯呀

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-25 12:56 PM 發表

vk:smile_40: 午安:smile_38:
介唔介意話我知你做開邊行?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆