上一頁下一頁
發新話題

再遇沙灣多水囡囡 (仲濕過上次)

收藏  |  訂閱
737  51.3k

推完先看

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 01:59 AM 發表 查看引用來源

係呀, 之前未去過你地個早餐團0個時教皇叫我去..我心諗.."早餐團喎! 要好早起身0架喎, 點去呀!"
點知原來下晝1點都叫做早餐團!哈哈! 所以我以後會多D嚟0架喇
星期日唔係上左去玩、通常都會開、報名人數又多  :smile_30:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-4-16 02:01 AM 發表 查看引用來源

星期日唔係上左去玩、通常都會開、報名人數又多  :smile_30:  
你地個個都好搞笑, 等我睇下星期日過吾過到嚟食早餐先

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-4-16 02:01 AM 發表

甘我又開番個沙灣雞煲團:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 02:02 AM 發表 查看引用來源

你地個個都好搞笑, 等我睇下星期日過吾過到嚟食早餐先
痴痴呆呆;坐埋一抬   :smile_30:

引用:
原帖由 少爺賢 於 2009-4-16 02:04 AM 發表 查看引用來源

甘我又開番個沙灣雞煲團:smile_30: :smile_30:
經濟唔好、要搞多D焯頭先得架  :smile_13:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-4-16 02:05 AM 發表

仲唔夠焯頭吖
4人同行都只系每人20蚊
抵到爛吖:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 少爺賢 於 2009-4-16 02:04 AM 發表 查看引用來源

係咪先! 係嘅話我參加呀!

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-4-16 02:05 AM 發表 查看引用來源

咁3D你嚟搞囉

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 02:08 AM 發表

咁3D你嚟搞囉
3D搞個沙灣鬥地主團吖
每人收費1000蚊:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆