上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss 徵朋友100post,多謝各位貴賓.感激支持

收藏  |  訂閱
741  6.5k

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-4-17 12:04 PM 發表 查看引用來源

你要成日返上廠架.......好遠架......係邊到:smile_30:
是呀.是深圳2線,我去了,各位fd fd 看今晚回來時間多小,太夜就不上discuss了,多謝各位,大家可在蓉post自由發揮,謝謝

相公,我上內地工作了,bye bye先,夜回來就明天見,祝愉快

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-17 12:06 PM 發表 查看引用來源

是呀.是深圳2線,我去了,各位fd fd 看今晚回來時間多小,太夜就不上discuss了,多謝各位,大家可在蓉post自由發揮,謝謝
容兒 你上去要小心d,,,,,,,,扒手,,,,,,,,bye bye:smile_38:

蓉蓉呢:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-16 11:54 PM 發表 查看引用來源

我回家了.來杯普洱茶.也碰碰你的面龐/我會答你的題目的:smile_30:

相公.我今天很開心,4個女友說得不亦樂乎.祝利利生日快樂:smile_30:
相公魔蹤再現~ :smile_34: 蓉兒乖~

在這裡向利利講聲生日快樂~

三個女人一個墟、四個女人一個市集.............:smile_40:

唔好借頭借路跳過唔答﹕

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-16 11:57 PM 發表 查看引用來源

這個是,,,,,,,,,,,哈哈.我都唔識解/是幽默感呀.對嗎:smile_30: :smile_30:
:smile_30: 很簡單,來杯普洱茶.也碰碰你的 xx ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-17 04:38 PM 發表 查看引用來源

相公魔蹤再現~ :smile_34: 蓉兒乖~

在這裡向利利講聲生日快樂~

三個女人一個墟、四個女人一個市集.............:smile_40:

唔好借頭借路跳過唔答﹕

...
我又有蛋糕食...... 唔好話比人知:smile_44:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-17 12:29 AM 發表 查看引用來源
曲兒呢:smile_41:
影說﹕咁夜搵我乜事?:smile_41:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-17 04:44 PM 發表 查看引用來源

影說﹕咁夜搵我乜事?:smile_41:
請問知唔知曲兒去左冰:smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-17 12:34 AM 發表 查看引用來源

他應該睡了.我也睡了.祝愛FD利利快樂永遠.人靚又有錢:smile_38: :smile_38:
相公雖睡了,但夢中總是見到蓉兒~:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆