上一頁下一頁
發新話題

誠徵可愛女生做女性朋友(part 5)

收藏  |  訂閱
1.5k  36.9k

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-27 09:30 PM 發表 查看引用來源

我同你一樣囉...學極都唔識踩
引用:
原帖由 清純 於 2009-4-27 09:47 PM 發表 查看引用來源

仲有我:smile_42: :smile_30:
係我踩都踩唔到, 你地係踩到但唔叻啫, 唔係點會參加 wor :smile_42:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-27 10:44 PM 發表 查看引用來源

冇野好睇, d頭髮濕晒好唔c服:smile_39:
用毛巾整乾佢丫嘛~

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-4-27 10:39 PM 發表 查看引用來源

我試過踩出馬路:smile_44:

我指假日司機係指單車"假日司機":smile_42:
咁搞鬼...好多都係咁....橫衝直撞:smile_27:

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-28 11:43 發表 查看引用來源

用毛巾整乾佢丫嘛~
一踩就落大雨, 邊用到毛巾呀~:smile_13:
後尾返去對住個爐, 好快就乾晒

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-29 08:18 AM 發表 查看引用來源

一踩就落大雨, 邊用到毛巾呀~:smile_13:
後尾返去對住個爐, 好快就乾晒
咁都 ok, 好彩有爐整乾, 唔係好易感冒,
一間病左就唔好, 呢排感冒變左高危, 俾人誤會係豬流感就唔好 :smile_42:

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-29 10:46 AM 發表 查看引用來源

一間病左就唔好, 呢排感冒變左高危, 俾人誤會係豬流感就唔好 :smile_42:
俾人誤會係「豬」流感就唔好:smile_30:

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-29 10:46 發表 查看引用來源

真係人傳人既話, 真係唔會出街囉:smile_39:

好難唔洗出街, 都要返工返學, 今日已經見搭車有人帶口罩啦, 好似消毒 & 口罩都嚴重缺貨添 :smile_42:

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-29 23:43 發表 查看引用來源
好難唔洗出街, 都要返工返學, 今日已經見搭車有人帶口罩啦, 好似消毒 & 口罩都嚴重缺貨添 :smile_42:
冇錯, 呢期生意勁旺啦~
前日sasa賣緊$20/20pc, 尋日就見到卓悅賣緊$25/50pc

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-30 11:00 AM 發表 查看引用來源

冇錯, 呢期生意勁旺啦~
前日sasa賣緊$20/20pc, 尋日就見到卓悅賣緊$25/50pc
我地都開檔賣口罩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆