上一頁下一頁
發新話題

徵.....18歲以上的男女朋友 !!!!!

收藏  |  訂閱
744  5.4k

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-17 07:29 PM 發表 查看引用來源

原來係咁...................唉...........又差不多到返工時間啦:smile_13: :smile_13: :smile_13:
貢你休息吓,快d去食飯la,食飽先有精神...........:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-3-17 07:32 PM 發表 查看引用來源
貢你休息吓,快d去食飯la,食飽先有精神...........:smile_42: :smile_42: :smile_42:
我食咗外賣啦
我頭先公司打來
叫我返19:30........(佢應該想我以個時間返到公司....佢打來時係6點到)
我話我要返2030因為有其他野做
最後都係就我時間
但其實長其咁返OT
一來冇私人時間
二來我精神唔係太好

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-17 07:36 PM 發表 查看引用來源

我食咗外賣啦
我頭先公司打來
叫我返19:30........(佢應該想我以個時間返到公司....佢打來時係6點到)
我話我要返2030因為有其他野做
最後都係就我時間
但其實長其咁返OT
一來冇私人時間
二來我精神 ...
佢肯就都算係貢la,仲有d 人性,做住先la,個市好d 先諗轉工......:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-3-17 07:41 PM 發表 查看引用來源
佢肯就都算係貢la,仲有d 人性,做住先la,個市好d 先諗轉工......:smile_42: :smile_42:

一年不如一年呢

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-17 07:42 PM 發表 查看引用來源

一年不如一年呢
點解要食外買,你自己住咩........:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-3-17 07:45 PM 發表 查看引用來源
點解要食外買,你自己住咩........:smile_14: :smile_14:
屋企得我一個人係度........我媽媽出咗街未返
我又唔係太想煮野食
咪叫外賣囉......................快嗎:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-17 07:47 PM 發表 查看引用來源

屋企得我一個人係度........我媽媽出咗街未返
我又唔係太想煮野食
咪叫外賣囉......................快嗎:smile_38: :smile_38:
食得多無益,自己煮d 食好d........:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-3-17 07:50 PM 發表 查看引用來源
食得多無益,自己煮d 食好d........:smile_30: :smile_30:
自己煮唔知煮咩食好呀:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-17 07:52 PM 發表 查看引用來源

自己煮唔知煮咩食好呀:smile_13: :smile_13:
落街市睇睇,自己想食乜咪買乜,似前我一個人住都係貢

我既時間又到啦...............................聽朝早上見...........................:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆