上一頁下一頁
發新話題

誠徵好男與好女,歡迎埋離講幾句(18-99)

收藏  |  訂閱
367  2.7k

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-9 09:18 AM 發表 查看引用來源
早早早晨:smile_15: ....殺到同報到
嘩  ... 你都咁早 , 自己生意真係唔同啲喎. 早晨 cobe ...

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-9 09:18 AM 發表 查看引用來源
早早早晨:smile_15: ....殺到同報到
你遲姐~~:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-3-9 09:15 AM 發表 查看引用來源

熨銀紙~~:smile_34: :smile_34:
WA,,,熨銀紙,,喂喂,,,,搵$$$好D,,,,依D咁辛苦GE等我離,.,..你搵$$,,,,我幫你洗埋,,,算啦,,,洗左都要做番D野幫你熨埋,,,朋友無計GE:smile_46: ...

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-3-9 09:21 AM 發表 查看引用來源

你遲姐~~:smile_04: :smile_04:
無估到你咁早傘,,我遲小小傘:smile_44: :smile_44: ,一個人公司喺咁架啦

早晨cobe 我係 新來架

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-3-9 09:20 AM 發表 查看引用來源

嘩  ... 你都咁早 , 自己生意真係唔同啲喎. 早晨 cobe ...
如果喺我自己生意,死人都有咁早又咁早上工,,,因為唔喺我,,仲有我仲有一個好BOSS,,,所以我都好勤力咁搵D野攪喺公司:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-9 09:25 AM 發表 查看引用來源
早晨cobe 我係 新來架
早晨啦,,,你琴日都離個LA,,你唔記得啦,,,離個就唔算新架啦 ,不個你每次都好快走

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-9 09:23 AM 發表 查看引用來源

WA,,,熨銀紙,,喂喂,,,,搵$$$好D,,,,依D咁辛苦GE等我離,.,..你搵$$,,,,我幫你洗埋,,,算啦,,,洗左都要做番D野幫你熨埋,,,朋友無計GE:smile_46: ...
呢D粗重野係我煮飯婆做架~~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-9 09:26 AM 發表 查看引用來源

如果喺我自己生意,死人都有咁早又咁早上工,,,因為唔喺我,,仲有我仲有一個好BOSS,,,所以我都好勤力咁搵D野攪喺公司:smile_44: :smile_44:
你就好啦 ; 有個好 boss. 我個 boss 呀 ; 人人喊打架. :smile_30:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-3-9 09:20 AM 發表 查看引用來源

好似吳會你意思 你指喺到咁早上離AR,,RIGHT????原來你都好早,,我今日先知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆