上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)15

收藏  |  訂閱
746  16.7k

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-16 11:48 PM 發表 查看引用來源
吾係,我自已郊遊影D相,想 比各位睇下 𣳇
去"郊遊"都唔叫埋我地......:smile_29: :smile_22:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-16 11:49 PM 發表 查看引用來源

你 識 ??? :smile_45:  仲 試 過 買 咩??? :smile_04:
下次買叫埋你。:smile_38:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-3-17 12:02 AM 發表 查看引用來源

下次買叫埋你。:smile_38:
哈哈............BRA???:smile_30: :smile_03:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-16 11:57 PM 發表 查看引用來源

去"郊遊"都唔叫埋我地......:smile_29: :smile_22:
你地各位行踪神秘難约咯!我無聊自己去獵影啦:smile_38:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-17 12:12 AM 發表 查看引用來源
你地各位行踪神秘難约咯!我無聊自己去獵影啦:smile_38:
CHER......"獵豔"掛???:smile_04:

今個周末如天氣好,去郊遊影下相,有意参加請發表下咯,夜咯,good night:smile_38:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-17 12:15 AM 發表 查看引用來源
今個周末如天氣好,去郊遊影下相,有意参加請發表下咯,夜咯,good night:smile_38:
又 唔 講 低 去 邊......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-16 03:45 PM 發表 查看引用來源

身份證大陸做架??? :smile_46:
:smile_46: 手作仔來

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-17 12:14 AM 發表 查看引用來源

CHER......"獵豔"掛???:smile_04:
:smile_47: 等禾又去學下嘢先!

引用:
原帖由 16/9394 於 2009-3-17 12:56 AM 發表 查看引用來源
:smile_47: 等禾又去學下嘢先!
80 啦.....學 黎 有 咩 用???:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆