上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異妖豝

收藏  |  訂閱
737  4.0k

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-3-1 03:35 AM 發表 查看引用來源

我耐不耐都閃現架啦~~~

我閃現之日, 多數為無工作之時~~~ kakak~~~
甘到我:smile_43: lu

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-3-1 03:31 AM 發表 查看引用來源

其實中國都唔弱架~~~
近年中國軍事武器都發展得好快~~~
不過中國人有另一個弊病, 就係自私~~~

因為自私, 所以唔能夠齊心, 跟住又會通販賣國..............
如果可以團結一d, 中國人一早可以回復元氣.... ...
:smile_30: 呢樣都係中國人的特性....邊個朝代無和藩架...:smile_30: 中國有幾十個民族架:smile_30:

引用:
原帖由 whitemokid 於 2009-3-1 03:34 AM 發表 查看引用來源
msn我長期off添呀:smile_30:
家陣佢成日改呢樣果樣, over 晒~~~

搞咁多嘢, 咪又係用黎吹水~~~

整到部機慢鬼晒~~~ :smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 gameboyboy2004 於 2009-3-1 03:35 AM 發表 查看引用來源
甘到我:smile_43: lu
唓~~~

有空蒲頭啦!!!

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-3-1 03:36 AM 發表 查看引用來源

家陣佢成日改呢樣果樣, over 晒~~~

搞咁多嘢, 咪又係用黎吹水~~~

整到部機慢鬼晒~~~ :smile_39: :smile_39: :smile_39:
頂佢 新版我裝唔倒添呀

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-3-1 03:35 AM 發表 查看引用來源
:smile_30: 呢樣都係中國人的特性....邊個朝代無和藩架...:smile_30: 中國有幾十個民族架:smile_30:
求其搞下一兩個大少少嘅民 族, 分化一下, 中國都有排煩~~~

但本人坦白講, 都係愛國份子, 只係思想跟傳統有點距離啫~~~

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-3-1 03:32 AM 發表 查看引用來源

做到就好!!!
最慘次次都係得我地死梗呢~~~
:smile_30: 傻喇..你未諗到點整爛個市啫...你諗到你就發架喇:smile_30:

引用:
原帖由 whitemokid 於 2009-3-1 03:38 AM 發表 查看引用來源
頂佢 新版我裝唔倒添呀
我咪一樣~~~

但人地話新版都係麻麻地~~~

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-3-1 03:39 AM 發表 查看引用來源

求其搞下一兩個大少少嘅民 族, 分化一下, 中國都有排煩~~~

但本人坦白講, 都係愛國份子, 只係思想跟傳統有點距離啫~~~
咁係吾係好了解中國啲傳統文化喇:smile_30:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-3-1 03:39 AM 發表 查看引用來源
:smile_30: 傻喇..你未諗到點整爛個市啫...你諗到你就發架喇:smile_30:
家陣嘅時勢, 做乜都死~~~

冷眼旁觀好了, 加入任何一方都無著數~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆