上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(37)

收藏  |  訂閱
741  4.1k

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-2-20 04:54 PM 發表 查看引用來源

雙併啦 , 切雞+油雞啦.
即係起雙雞...:smile_14: :smile_14:

失戀姐...唔洗咁折磨自己掛:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-20 04:49 PM 發表 查看引用來源

係靚就唔使呢度個個, 見到我, 好似見鬼咁, 推黎推去....:') :')
咁吓次我係見到你係度...就捉你...咁就無人將你推黎推去

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-2-20 04:54 PM 發表 查看引用來源

雙併啦 , 切雞+油雞啦.
上四樓買飛先:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2009-2-20 04:52 PM 發表 查看引用來源

家陣唔興食糖...
比d"成"意請佢食飯啦:smile_30:
咦, 俾你睇穿左我為食添....

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2009-2-20 04:56 PM 發表 查看引用來源

咁吓次我係見到你係度...就捉你...咁就無人將你推黎推去
捉住都可以照推架喎...:smile_19:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-20 04:56 PM 發表 查看引用來源

佢會俾埋你果個俾我
點解:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-2-20 04:55 PM 發表 查看引用來源

佢因為太.........x妳,所以唔敢面對妳:smile_44: :smile_44:
x=驚

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-2-20 04:50 PM 發表 查看引用來源

你會唔會講o左個重點出泥哩. :smile_41:
我都5知呀:smile_35:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-20 04:54 PM 發表 查看引用來源

亞方叔叔佢邊會咁主動ga...:smile_45: :smile_45:

你唔好扮佢啦:smile_30:
因為佢唔會抱........佢會咩:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-2-20 04:53 PM 發表 查看引用來源

咁過嚟..........比亞方叔叔抱:smile_30: :smile_30:
唔係叔叔啦....:smile_45:

佢就係知我唔係妹妹仔....:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆