上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 異靈靈

收藏  |  訂閱
751  4.5k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 12:06 PM 發表 查看引用來源

貢有冇影到d靚女丫...

下星期六都咁得閒, 你都知乜樹啦...:smile_13:
禾頂空檔~~

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 12:08 PM 發表 查看引用來源

暫時知道得既,系果晚12點后先有野做~~:smile_38: :smile_38:
貢下午你要休息吧:smile_41: :smile_13:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 12:09 PM 發表 查看引用來源

禾頂空檔~~
:smile_40: 我知你地巧巧人....:smile_30:

你同事頭婆度左假未架...:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 12:10 PM 發表 查看引用來源

貢下午你要休息吧:smile_41: :smile_13:
5水wor,尋日開到今朝8點几先訓,而家都起左身la~~

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 12:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 我知你地巧巧人....:smile_30:

度咩假,前晚米同佢去左尖東食翅,重一人梪左2封利是tim~~

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 12:12 PM 發表 查看引用來源

5水wor,尋日開到今朝8點几先訓,而家都起左身la~~
下? 你己經叫左訓左架啦?? 以為你未訓添.....:smile_14:

咁約5點, 你點睇:smile_41:
我搵緊邊度有正燒烤場, 不過大尾篤果個都唔錯....

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 12:12 PM 發表 查看引用來源

你快d問下d院友星期6下晝得5得閒重好la~~:smile_46:

午安呀各位:smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 12:16 PM 發表 查看引用來源

下? 你己經叫左訓左架啦?? 以為你未訓添.....:smile_14:

咁約5點, 你點睇:smile_41:
我搵緊邊度有正燒烤場, 不過大尾篤果個都唔錯....
醒左la,一陣d全馬跑完又要去維園走返轉~~

約字3點先la,睇下大家意思典~~:smile_46:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 12:15 PM 發表 查看引用來源

度咩假,前晚米同佢去左尖東食翅,重一人梪左2封利是tim~~
我想試事頭婆手勢嘛.:smile_38: ...要佢都黎到先得嘛...

嘩, 咪野高層飯局? 有利是豆添??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆